PŘÍPRAVA: Vejprnice svým klasickým sezónním výsledkem porazily Bolevec

0

V aktuální sezóně jsou Vejprnice na druhé příčce krajského přeboru, ovšem spoustu zápasů vyhrály pouze o jedinou branku. A stejně začali hráči Slavie i zápasovou zimní přípravu s Bolevcem, který je na opačném pólu tabulky 1.A třídy.

To, že Vejprnice vyhrávají minimálním rozdílem potvrdil po utkání i slávistický kouč. "Branky nedostáváme, ale vyhráváme jen o gól," konstatovat Lukáš Paul s tím, že ale dobrých pět příležitostí nedokázali jeho hráči proměnit. Jistě by si přál od hráčů lepší produktivitu.

 

"Ale Bolevec musím pochválit, na úvod zimní přípravy to byl pro nás ideální soupeř," komentoval k soupeři. Věří, že s takovým přístupem a nasazením, jaký bolevečtí v zápase předvedli, se v 1.A třídě zachrání.

 

Utkání, jak již bylo naznačeno, rozhodla jediná branka, o kterou se postaral Daniel Křemenák z Vejprnic.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou