Příměšťák v kopačkách po roce opět v Horní Bříze!

0

Druhým rokem organizuje Spolek Švihadla ve spolupráci s SK Horní Bříza příměstský tábor Příměšťák v kopačkách. Nevíte ještě kam s prckem se zájmem o fotbal? Zkuste v létě "Příměšťák v kopačkách". 

 

Minulý prémiový ročník si malí fotbalisté a fotbalistky, užili nespočet tréninkových jednotek zaměřených na nejrůznější fotbalové dovednosti a zároveň vyrazili do bazénu Slovany, nebo také na fotbalgolf do Litic.

 

Letos je čeká návštěva koupaliště v Kaznějově a prohlídka stadionu Viktorie Plzeň! Zároveň bude šéftrenérem příměstského tábora Jaroslav Rous, který byl dlouhých 10 let profesionálním trenérem v FK Litvínov a měl na povel jak přípravky, tak žákovské ligové výběry.

 

Děti se tak mají na co těšit! V případě zájmu se neváhejte přihlásit na webových stránkách Příměšťáky v pohybu. Více informací naleznete také na Facebooku Příměšťáky v pohybu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou