Tip Experta na 12.kolo IV. A. Třídy - Hradec Králové

0

Jirka Javůrek je hráčem Lokomotivy Hradec Králové. Zeptali jsme se ho na jeho názor, jak by asi mohlo dopadnout nadcházející kolo.

Černilov - Smiřice  03.05. 17:00    tip: 3:0   (KONEČNÝ VÝSLEDEK  5:0)

Myslím, že vyhrají domácí, protože disponují rychlými a kvalitními hráči, kteří pokud zklidní trochu emoce a budou se věnovat hře, tak to bude výrazné vítězství.

 

Libřice - Neděliště   02.05. 17:00    tip: 2:2   (KONEČNÝ VÝSLEDEK  0:2)

Hosté mají kvalitní tým, ale domácí na vlastním drňáčku budou rovnocenným soupeřem.

 

Malšovice  - Jeníkovice   3.5.   17:00    tip: 3:1   (KONEČNÝ VÝSLEDEK  3:1) - Správný tip!!!

Vzhledem k tomu, že áčko Malšovic dostane v sobotu asi nálož v Meziříčí, tak si kluci půjdou spravit chuť v neděli za bengo. Tipuji vítězství.

 

Sendražice - Loko HK   2.5.   17:00    tip: 1:2   (KONEČNÝ VÝSLEDEK  2:4)

Toto je asi opět utkání kola. Domácí tým bude (jakožto nedávný účastník OP) určitě nepříjemným soupeřem, hnaný i svým publikem. Postaví se jim nejzkušenější tým asi celého okresu (tj. věkový průměr přes 40 let). Jsme sice staří, ale dobří, pokud přeje zdraví. Áčko nás nedoplňuje a navíc máme kolizi. Nemohu tipovat jinak než vítězně a to 1:2 pro hosty.

 




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou