IV. ročník turnaje v sálové kopané Golden Cup 2024

0

Letošní ročník již známého turnaje se uskuteční druhou sobotu v lednu, to je 13.01.2024, tradičně ve sportovní hale v Holýšově.

Prvních dvou ročníků se zúčastnilo deset mužstev z Klatovska, Domažlicka a Plzeňska, která byla v loňském roce doplněna o mužstva z Tachovska a Rokycanska a turnaj se tak s úctyhodným počtem 18 mužstev stal jedním z největších v Plzeňském kraji. V minulých letech se turnaje účastnila i řada sportovních hvězd jako Tomáš Vnuk (Interobal Plzeň - futsalový reprezentant ČR a 2. nejlepší futsalista roku 2019), Petra Divišová (SK Slavia Prha Ženy, bývalá reprezentantka ČR ve fotbale a nejlepší fotbalistka ČR z let 2009 a 2010) či Jakub Selnar (bývalý reprezentant ČR U19 a U21, hráč druholigové Jihlavy).

 

Tímto bychom Vás chtěli pozvat na další ročník. Svá mužstva můžete přihlašovat na telefonním čísle nebo emailem, které jsou uvedeny na pozvánce v galerii. Na turnaj zve za pořadatele Jan Zavadil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou