POHÁR SKFS: Kosoř přehrála Hředle rozdílem třídy

0

V Traverza aréně se v rámci středočeského poháru představila Kosoř v čele s kapitánem a exligistou Milanem Černým. Pro domácí šlo o velmi dobrou konfrontaci s celkem z vyšší soutěže. První poločas sice Hředle, hrající v improvizované sestavě, čtyřikrát inkasovaly, ale dvakrát se dokázaly také prosadit. Druhá půle už byla jednostrannou záležitostí hostujícího kádru, který si došel pro postup. Na utkání se můžete podívat v galerii od Šárky Krejčové.

Středa, 13. září od 17:00 hod., stadion FK Hředle

 

FK Hředle - FK Kosoř 2:8 (2:4)

 

Branky: 33. a 42. M. Vitner - 5. Novotný, 11. a 40. z pen. Šerák, 21., 57. a 71. Slunéčko, 61. Sláma a 68. Peréz.

 

Hředle: Malinovský - Houdek (46. Kroupa), J. Vitner, Zilcher (68. David Minařík), Sláma (77. Loder), Sedláček (68. Hornof), Pelc, Mrázek, Bechner, M. Vitner, T. Vitner (46. Daniel Minařík). Trenér: Jan Sklenář.

 

Kosoř: Franta - Brož, Vašák, Šerák, Novotný, Pekárek, Folejtar, Šácha (66. Peréz), Slunéčko (73. Češka), Sláma, Černý. Hrající trenér: Jakub Slunéčko.

 

Galerie od Šárky Krejčové.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou