Příští víkend začíná krajský přebor

0

Již příští víkend odstartuje podzimní část krajského přeboru a my jsme pro vás vyzpodívdali trenéři a zástupce týmů. Jak jsou spokojeni s přípravou, k jakým změnám v jejich kádrech došlo a jaké cíle si kladou na další sezónu se dozvíte v našem článku.

Letošní ročník krajského přeboru slibuje velmi zajímavou podívanou. Nyní zde budou působit Náchod a Dvůr Králové, které spadly z divize. Do krajského přeboru se naopak vrací Lázně Bělohrad a nováčkem soutěže bude i velmi kvalitní tým z České Skalice.

 

V tomto článku se dozvíte, jaké byly přípravy a k jakým změnám došlo u týmu: SK Solniice, FK Chlumec nad Cidlinou, SK Červený Kostelec, Sokol Třebeš, SK Týniště nad Orlicí, SK Jičín a TJ Spartak Police nad Metují.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou