OBRAZEM: Ani přítomnost čerstvé wimbledonské vítězky v hledišti Viktorce nepomohla. Doma na kosovský celek recept nenašla

1

Po nepovedeném ligovém zápasu proti Teplicím, kde plzenští fotbalisté prohráli jednogólovým rozdílem, přišlo na řadu druhé předlolo Konferenční ligy. To však bohužel pro domácí nedopadla podle představ a s pro veřejnost neznámým kosovským soupeřem Drita pouze doma remizovala. V odvetě ji tak čeká horké balkánské prostředí a o postup se tak musí hráči českého celku ještě hodně porvat. A nutno dodat, že to nebude nic jednoduchého.

Hráči kosovského celku přijeli do města piva s celkem jasně danou taktikou. Pokusit se ubránit veškeré útočné snahy soupeře a ono to nějak dopadne. Viktorka se tlačila dopředu a na hřišti dominovala. Bohužel pro ně, veškeré šance končily na dobře chytajícím brankáři kosovského celku. Ve 14. minutě zápasu celému stadionu zatrnulo, protože únik hostujícího útočníka brankář Staněk řešil skokem pod nohy a může být rád, že za svůj zákrok neviděl červenou kartu. Do druhého poločasu tak šli domácí o to více namotivovanější a hladovější po gólu. Ihned v úvodu druhého dějiství však Matěj Vydra svou střelu nártem nasměřoval pouze do tyče.  Další brankovou konstrukci pak orazítkoval domácí Mosquera. Pravidlo nedáš dostaneš téměř platilo v 86. minutě zápasu, kdy hostující Dabeqaj nedokázal vyloženou šanci z protiútoku proměnit. Zápas tak i přes velkou převahu domácích skončil nerozhodně a o postupujícím se tak rozhodne v Kosovu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 7. 2023 22:38
Hráč, Fotograf, Funkcionář - TJ Volduchy | Plzeňský | Rokycany
https://www.rajce.idnes.cz/schecke/album/fc-viktoria-plzen-fc-drita-0-0

Ostatní čtou