ZLÝ MUŽ SEZÓNY 2022/23: Žebříček nejtrestanějších hráčů Plzeňského kraje

0

Koho rozhodčí v uplynulé sezóně nejvíce napomínali? Prošli jsme soutěže Plzeňského kraje, tedy od krajského přeboru až po IV. třídy a výsledkem je unikátní žebříček "zlých mužů" Plzeňského kraje!

Zaměřili jsme se jak na samostatnou tabulku se žlutými kartami, tak i na tabulku s kartami červenými. V prvním případě si můžete prohlédnout nejtrestanější "desítku" hráčů, ve druhém pak hrače na "prvních třech místech"... A že jich bylo! 

 

Potom jsme karetní hříšníky a jejich tresty spojili do jedné, celkové tabulky. V ní je za každou žlutou kartu přidělen jeden trestný bod a za červenou dva trestné body.

 

Nejhůře z tohoto hodnocení vyšel s 24 trestnými body Radek Mašín z Bezdružic, hrající Okresní přebor Tachov. Ale nebyl tím, kdo získal nejvíce žlutých, nebo červených karet.

 

V pořadí žlutých hříšníků jej přeskočil se 17 žlutými kartami Martin Trejbal, který v uplynulé sezóně nastupoval za Chodský Újezd v 1.B třídě sk. A.

 

Červených karet pak dosáhl nejvíce Martin Lakó z Heřmanovy Hutě. Ten v Okresním přeboru Plzeň-sever obdržel za sezónu neuvěřitelných 6 červených karet a přesto ještě nasázel 14 gólů. Trochu se divíme, že chyběl jen v pěti kolech, ale komise na Plzni-severu asi byla často velmi schovívavá i možná proto, že rozhodčí v zápisech uváděli například jen "druhé napomenutí v zápase". Po následném vykoupení, když se nejednalo o surovou hru, se tedy mohl hříšník brzy vrátit zpět na hřiště, aby mohl svůj karetní apetit nasytit.

 

Pořadí hříšníků najdete v galerii. Jelikož se nám urodilo mnoho shodných výsledků, rozhodli jsme se umístit jednotlivé hráče se shodou na shodnou příčku, bez ohledu na kvalitu soutěže, nebo v případě celkové tabulky, bez ohledu na vyšší počet horších, tedy červených karet.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou