POZVÁNKA: Oslavy 120 let klubu SK Rakovník

0

Městský stadion v Rakovníku bude 24. června od 9:00 hod. místem, kde bude probíhat nejen dětský den, ale především oslavy k výročí 120 let klubu SK Rakovník!

Pokud ještě nemáte plány na poslední červnový víkend, máme pro vás tip! V sobotu 24. června se budou v areálu Městského stadionu Rakovník konat oslavy k výročí 120 let klubu SK Rakovník! Co o této velké akci říká předseda klubu Miroslav Jirásek a proč byste neměli na SK v tento významný den chybět?

 

„Jsme nejstarší regionální fotbalový klub, naše historie sahá až do Rakouska-Uherska. Když si člověk uvědomí, kolik práce, energie a nadšení bylo věnováno tomuto klubu, musíme na to být patřičně hrdí. My, současné vedení, tak máme tu nejmilejší povinnost prezentovat a připomenout starší (a často mnohem lepší) časy a zároveň poděkovat obrovskému zástupu lidí, kteří pro klub kdy něco udělali. Ať už jako hráči, trenéři, funkcionáři nebo pomocníci na všech možných pozicích. #120 let je pořádná doba a tak i oslavy by neměly trvat pár minut! Proto jsme si pro návštěvníky připravili celodenní program! Dopoledne bude dětský den, se spoustou stanovišť, atrakcemi jako skákací hrad a spousty sladkých odměn. Po obědě bude následovat turnaj rakovnických přípravek - naše, SKP a Tatranu a přijede i spřátelená Viktorka Žižkov, která také slaví 120. Po turnaji přípravek bude následovat zápas staré gardy, kdy hráči, co nastupovali v našem žlutomodrém dresu, si přijdou zahrát na úžasném pažitu na hlavním hřišti. Uvedeme dokonce zcela novou síň slávy. Večer nebude chybět živá hudba s populárními “Fernety”. Přijďte! Jídla, pití i dobré společnosti bude dost. Vstupné je dobrovolné, třeba přispějete našemu klubu, aby se odrazil k lepším zítřkům! Díky a na viděnou,“ říká předseda a stále aktivní hráč SKR.

 

Nenechte si tuto akci ujít a doražte, určitě nebudete litovat! Partnerem akce je Elektro Viola, Česká unie sportu se svým projektem „Tipsport Sportuj s námi“, ŠO Finance a v neposlední řadě také náš portál Fotbal u nás.

 

Pokud chcete být v obraze a dozvědět se o všem jako první, sledujte facebookovou stránku s událostí pořádanou klubem SK Rakovník.

 

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou