PŘEHLEDNĚ: Celkem 71 odložených zápasů týmů z Plzeňského kraje!

0

Víkendové aprílové počasí na mnoha místech znemožnilo uskutečnění plánovaných fotbalových klání a my vám přinášíme přehled všech dotčených zápasů od 3. ligy (ČFL A) po nejnižší IV. třídy Plzeňského kraje. 

V klidu a "suchu" mohli být pouze týmy působící pod OFS Plzeň-město, jelikož právě v jejich II. i III. třídách se odehrála všecha fotbalová klání, která byla v plánu. To žádné jiné Okresní fotbalové svazy nebo Krajský fotbalový svaz říct nemůže. 

 

A kolik přesně zápasů, jejichž alespoň jeden ze zástupců sídlí v Plzeňském kraji (konstatováno zejména z důvodu zahrnutí týmů z ČFL a Divize), se odložilo? Je jich neskutečných 71... K tomu pak můžeme připočítat další minimálně 3 zápasy, které byly přesunuty z domácího rybníčku na umělý povrch jiného celku.

 

Koho všecho se odložené zápasy týkají a jaké jsou náhradní termíny? To se dozvíte v galerii. Ovšem ne všude jsou ještě termíny známé, takže pokud již o konkrétní změně víte, budeme rádi za informování.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou