Kdo je nováčkem ve Francově Lhotě?

0

Zimní příprava ve Francově Lhotě je od ledna v plném proudu. Nechybělo soustředění, tvrdé tréninky a odchody. Ale...víme kdo je v tomto týmu nováčkem.

Již v lednu fotbalový tým z Francovy Lhoty tvrdě pracuje na své fyzičce. Běhání, běhání a běhání. Únor už byl více o fotbalu. Scházeli se a trénovali na každý blížící se přátelský zápas. Bohužel první „přáteláky“ nebyli moc podle představ trenérů Mojmíra Jaroše a Martina Šerého.

„ V březnu už to bylo lepší. To jsme měli soustředění od 2. do 4., to bylo supr.“ Dle slov Martina Šerého se konečně sešli všichni a začalo to nějak vypadat.

Před začátkem jarní sezony tým Francovy Lhoty opustili dva hráči. To si však tým chce vynahradit nováčkem, který dříve hrával za Slovácko „B“.

ADAM TRČKA

Bývalý brankář Slovácka „B“, dvaadvacetiletý student, který dříve hrával taky za FC Vsetín, Kroměříž a nakonec 1860 Rosenheim. Mladík za svůj mladý život má pestrou fotbalovou minulost. Tento nejnovější přírůstek do týmu snad ukáže, co v něm všechny týmy zanechaly za stopu.

TJ Sokol Francova Lhota už má za sebou první zápas s výsledkem 2:1 pro tým soupeře. Tak jim držme palce v dalších utkáních.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou