Předposlední příčka není pro Řevničov dobrou výchozí pozicí

0

Na poslední Čistou má sice Řevničov náskok devíti bodů, ale před námi je ještě polovina soutěže a na každý tým čeká pořádná porce práce. Na někoho menší, ale zrovna na Řevničov ta větší. Záchranářské trable jsou vždycky nepříjemné.

SK Sparta Řevničov

 

Začátek přípravy byl naplánovaný na polovinu ledna. V přípravných zápasech si okusila Sparta vítězství, nerozhodný stav i porážku. Jako první to odnesl Pavlíkov, na Lišany už Řevničov nestačil a v posledním přípravném zápase se rozešel smírně se Slavojem Kladno (kladenský okresní přebor). Do jarních bojů o udržení v soutěži mohou v Řevničově počítat s mladíkem Jiřím Sedlákem a Josefem Čechem, kteří by se mohli dle slov řevničovského kapitána rvát o základní sestavu.

 

„Zimní příprava byla klasická jako vždy. Na papíře vypadala slušně, ale reálná účast hráčů nebyla moc dobrá. V přípravných zápasech to nevypadalo zase tak zle, ale obávám se, že se budeme prát zase s fyzičkou. Do týmu přišel Jirka Sedlák, oživili jsme i Pepu Čecha a oba mladí kluci budou podle mého hráči do základní sestavy. Zaslechl jsem, že by nám mohl občas pomoci Pavel Bohatý, který přestal létat po světě, ale to se necháme asi všichni překvapit, jak to s ním bude. Cíl je jasný, chceme se vyhnout sestupu a já doufám, že se nám to podaří, neskrývá hlavní cíl pro jarní část opora týmu Michal Beneš.

 

O první veledůležité body bude Řevničov bojovat v sobotu od 10:00 hod. na hřišti prvního celku ze Mšeckých Žehrovic. Velmi těžký zápas, ale zápasy po přípravě jsou vždycky nevyzpytatelné a stát se může cokoliv.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou