Blíží se nám začátek 15. kola. Jak se v zimně připravovaly Kvasice?

0

Další kolo je tady! Již tento víkend nás čeká už 15. kolo Krajského přeboru ve Zlínském kraji. Jedním z týmů, který bude tento víkend bojovat, o co nejvíce bodů jsou FC Kvasice. Tým je momentálně umístěn na 3. místě celkové tabulky. Své krásné umístění potvrzuje taky svou zimní přípravou.

Příprava, která měla začátek již začátkem února, byla pro hráče zajímavou zkušeností plnou aktivit a tvrdé práce. Prvním zásadním krokem v přípravě byly tréninky třikrát týdně na umělém trávníku v Hulíně s pravidelnými víkendovými zápasy. Díky, kterým opět vytvořili spolupracující tým se stejnými myšlenkami.

Před jarními zápasy nesmělo taky chybět soustředění, tentokrát v Luhačovicích, ve kterém se kvasický tým zaměřil hlavně na „fyzičku“. „Využili jsme kopcovitého terénu v Luhačovicích.“ zmiňuje trenér Jindřich Lehkoživ.

 

A JAKÉ JSOU NOVINKY V TÝMU?

Z kvasického týmu nás na jaro opouští jen Pavel Vojtášek, kvůli pracovnímu pobytu v zahraničí. Více novinek máme v „oddělení nováčků“. Dominik Hradil z Chropyně, Josef Smažinka z Morkovic a Kamil Chudoba z Kozlovic nás již tento víkend potěší svou přítomností na hřišti s novým týmem.

 

Po odehrání několika přátelských zápasů s mužstvy z Krajského přeboru a Divize jsou kvasičtí hráči nachystaní. „Mimo jednoho zápasu, co nám nevyšel, tak ty výsledky byly slušné na to období, takže doufám, že se to přenese i do mistrovských utkání!“ chválí trenér svůj tým.

Tým FC Kvasice můžeme vidět hrát v neděli 26.3.2023 15:00 na hřišti ve Francově Lhotě.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou