Olešná se párkrát sešla na trénink a neodehrála žádný přátelák

0

Tak to bude velmi zajímavý start do jarní části. Na hřišti aktuálně čtvrtého zavidovského béčka se představí Pásovka s pár tréninky a bez jediného přátelského zápasu, který by hráčům umožnil se trochu sehrát a připravit se na zbylou část soutěže. Uvidíme, na co to bude stačit.

FC Pásová Ocel Olešná

 

Pásovka má za sebou ze všech celků soutěže vůbec tu nejchudší zimní přípravu. Jediné přátelské utkání bylo zrušeno, trénovat se také moc nechodilo a když, tak počet hráčů nebyl nikterak uspokojivý. Do mistrovského zápasu tak vstoupí jinak velmi zkušený tým sice odpočatý, ale velmi pravděpodobně také nesehraný a velký otazník visí nad fyzickou připraveností.

 

„V našem případě se o žádné zimní přípravě nedá hovořit. Párkrát jsme se sešli na tréninku v počtu 6-9 hráčů. Domluvený přípravný zápas před začátkem jarní soutěže v Holedeči jsme museli zrušit pro nedostatečný počet hráčů. Takže do soutěže jdeme z voleje a uvidíme, na co to bude stačit. Zase na druhou stranu v dnešní době mají hráči i jiné povinnosti a starosti a nemá cenu na této úrovni z toho dělat nějakou velkou vědu. Je to spíše boj o přežití a o to, aby se fotbal na vesnicích vůbec udržel, shrnul zimní přestávku Olešné její vedoucí František Itner.

 

Kádr opustil Petr Kýzl, který se vrátil do SK Rakovník. Olešná může vítat Tomáše Kapouna, který přichází z Unionu Cerhovice (I.B třída skup. E, Středočeský kraj), dále Vojtěcha Pechance ze Sokola Mšec a nebo Tomáše Kočovského z dorostu SK Rakovník. Na úvod jarní části nečeká Pásovku nic jednoduchého. Představí se v neděli od 10:00 hod. na hřišti zavidovského béčka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou