Příprava bez vítězství, Pustověty si schovávají výhru až na první mistrák

0

Nejen v místní hospodě Na Ostrově, ale také u fotbalového hřiště, se za pár dní mohou zase zastavit fotbaloví nadšenci a projíždějící cyklisté. Jarní část je za rohem a Pustověty po dvou prohrách v přípravě budou chtít zažít zase chuť vítězství. Na úvod mohou oplatit Jesenici porážku z domácího prostředí.

TJ Sokol Pustověty

 

Fotbalisté Pustovět mají pěkné, kvalitní hřiště. A kolem něj vede cyklostezka, která přímo vybízí k fyzické přípravě. Pokud není libo oblíbené trasy pro cyklisty, tak se můžeme podívat vlevo nebo vpravo. Správně, uvidíme kopec a nebo kopec. Právě tato místa byla využita při nabírání fyzické kondice. K tomu se přidal čtvrteční spinning v rakovnickém Millenium fitness. Naběháno tak Sokol rozhodně má nebo alespoň by měl mít.

 

„Zimní přípravu jsme zahájili začátkem roku, kdy jsme převážně běhali. Poté se přidal i spinning a začátkem února jsme jeli na soustředění, které bylo především o tmelení kolektivu. Po něm jsme měli několik tréninků na umělce Tatranu společně s Lubnou. Během přípravy jsme sehráli z původních čtyř plánovaných přáteláků dva, kdy jsme oba těsně prohráli. Bohužel musím říci, že účast během přípravy nebyla ideální a obávám se, že se to v soutěži projeví,“ neskrývá obavy z jara kapitán Petr Matějovský.

 

Jedno přátelské utkání sehrál Sokol v rámci zimního soustředění s Třebotovem (III. třída skup. B, Praha - západ) a další na umělce Tatranu s Roztoky. V obou zápasech těsně prohrál, a tak na první vítězství v novém roce stále čeká. Kádr by měl zůstat stejný. Z aktuálně desáté pozice se mohou Pustověty odrazit v sobotu od 10:00 hod. na hřišti Jesenice, kde to ale nebude vůbec snadné.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou