Janov se netají útokem na první místo, ve hře je posila z Anglie

0

Pro nováčka v soutěži je přezimování na třetím místě s osmibodovou ztrátou na první Mšecké Žehrovice velkým úspěchem a důvodem ke spokojenosti. Ze Sokola jde zdravé sebevědomí a věřte, že boj o první flek tenhle mančaft ani zdaleka nevzdal!

Sokol Janov

 

Zelenobílí zahájili zimní přípravu v únoru, během kterého byly na soustředění v samotném srdci Krušných hor, tedy na Božím Daru. „Zimní příprava byla super. Na soustředění jsme byli každý den v procesu, poté jsme trénovali každý víkend. Poslední tři víkendy jsme odehráli přáteláky s Lubnou, se Smečnem a s Holedečí. Dotahuje se přestup hráče z Anglie, tak uvidíme, zda to vyjde. Cíl máme jasný, chceme se dostat na první místo a všem ukázat, že jsme nešli okresní přebor jen udržet,“ neskrývá velkou výzvu srdcař Jakub Kail.

 

Hráč z Anglie, čtete správně. Jeho jméno je Richard Albert Marsden, aktuálně hráč klubu SK Dražkovice, který hraje III. třídu skup. A v pardubickém okrese. A teď k přátelským zápasům. S Baníkem Lubná, která hraje o soutěž výš, dokázal uhrát Janov bezbrankovou remízu. Se Smečnem, účastníkem kladenského okresního přeboru, musel Sokol přijmout porážku (2:3), na kterou ale navázal vítězným zápasem se Sokolem Holedeč (lounský okresní přebor, 5:3).

 

Útok na první místo zahájí Janov v sobotu od 15:00 hod. v Lišanech, kde ho čeká pěkná šichta, protože domácí nejsou se svou pozicí spokojeni a chtějí se nacházet v horní části tabulky a rozhodně ne na jejím konci.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou