Čistá to se záchranou soutěže myslí vážně, pomoci by měl Filip Blecha

0

Jedna remíza a jinak samé porážky. Tento scénář rozhodně nechtějí v Čisté na jaře zažít znovu. Podzimní část nemohla být horší, což si místní klub moc dobře uvědomuje. Na předposlední Řevničov má ztrátu devíti bodů. Stačí jedno vítězství a Čistá může ještě všechny překvapit!

TJ Čistá

 

„Příprava u nás začala s posledním lednovým víkendem. Scházeli jsme se jednou týdně, většinou v neděli odpoledne, kdy nás chodilo pravidelně zhruba kolem deseti lidí. Využívali jsme prostory hřiště a tělocvičny místní základní školy. Na začátku března jsme uspořádali soustředění v Jesenici, kterého se účastnilo zhruba třináct osob. Celkový přístup k zimní přípravě hodnotím kladně, řekl k přípravě nestárnoucí Jiří Votroubek.

 

To, že to Čistá myslí se záchranou soutěže vážně, dokazuje nejen uspořádané zimní soustředění, ale také návrat Filipa Blechy, který v klubu již působil a měl by mu pomoci k cestě za vytouženou záchranou. Kádr by tak měl zůstat pohromadě, navíc posílen o zkušeného borce. Uvidíme, zda v čisteckém dresu bude rozdávat radost pouze na jaře nebo se zdrží o něco déle.

 

„Na konci podzimu jsme měli větší množství zraněných hráčů, tak snad se všichni dali do pořádku a budou připraveni, navíc nám přišel pomoci Filip Blecha ze Sokola Hrusice. Naším cílem je pokusit se zachránit soutěž, byť si uvědomujeme, že to nebude vůbec nic jednoduchého. Druhým cílem je hrát fotbal tak, aby chodili diváci, kteří nás podpoří,“ láká závěrem na jarní část soutěže legenda místní kopané Jiří Votroubek.

 

První krok k záchraně mohou čistečtí fotbalisté udělat na domácím hřišti proti Pavlíkovu, který za sebou nemá úplně ideální zimní přípravu. Koho jiného si tedy pro zisk premiérových tří bodů více přát. Utkání se odehraje v neděli od 14:00 hod.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou