AFK Semice trápí početná marodka

0

I přes to, že se Semice nacházejí před startem jarní části na pátém místě, tak jejich cílem je záchrana soutěže i pro příští ročník. Jak se jim v přípravě dařilo nám popsal vedoucí týmu Miroslav Čepelka.

První přátelské utkání v přípravě sehráli Semice proti Luštěnicím. "Hráli jsme velice dobře. To ještě hrála plnohodnotná sestava a také jsme soupeře porazili 5:2" uvedl Čepelka.

 

Ve druhém přátelském utkání stála proti Semicím Poděbradská Bohemia. Na toto utkání už trenér postrádal řadu hráčů. "První poločas jsme v kombinované sestavě ještě drželi krok i vyrovnané skóre. Konečný výsledek však byla prohra 9:4" řekl Čepelka a navázal "týden na to už jsme se sotva dali dohromady, přesto jsme ubojovali remízu 4:4 proti velice kvalitnímu soupeři z Vinoře".

 

V posledním přípravném utkání se měli Semice utkat s týmem z Pátku, tedy proti týmu, který sbírá body ve stejné soutěži. "Příprava byla letos velmi špatná, hlavně z důvodů nemocí a zranění. Nemocných místo aby ubývalo, tak přibývalo a generálku proti Pátku jsme museli zrušit" uzavřel Čepelka.

 

Přišly do Semic nějaké posily?
Prozatím z klubu nikdo neodešel, ale ani nikdo nový nepřišel, ale do jara půjdeme velmi oslabeni. Tři stabilní hráči základní sestavy minimálně v úvodu jarní sezóny rozhodně hrát nebudou. Vavřík s Rychtaříkem jsou čerstvě po operaci a Cáska se dlouhodobě potýká s problémy s kolenem. Má za sebou za dobu kariéry několik zákroků a bohužel je vyřazen ze hry na dlouhou dobu a vypadá to, že už se na hřiště nejspíš ani nevrátí. Pak je zde několik dalších hráčů, kteří mají menší zdravotní problémy. Je otázka, kdo z nich se vůbec dá do pořádku na první mistrovský zápas. Laborujících je opravdu hodně.

 

Co je cílem pro jarní část?
I když nyní nejsme v úplně nejhorší pozici, tak soutěž bude zase vyrovnaná a pokud se na to budu dívat reálně, tak za mě je jednoznačný cíl záchrana. 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou