Chceme podávat stejné výkony jako na podzim, netají se jarním cílem luženský kouč

0

Povedený podzim za sebou mají luženští fotbalisté, kteří přezimovali na druhém místě. Jarní stíhačka Mšeckých Žehrovic začne za pár dní a luženský kouč Adam Špička by rád viděl od svých svěřenců minimálně stejné výkony jako v podzimní části. O náročnosti mladého trenéra tak jistě není pochyb...

Po vydařeném podzimu Lužná na nic nečekala a hned v lednu na to vlétla. Za mě jako redaktora mohu říci, že volba tělocvičny byla během chladného ledna rozumným řešením. I na palubovce se přeci dá fotbalově řečeno potit krev. Během přípravy odehrála Sparta možná trochu překvapivě pouze jediný přátelský zápas, a to proti celku SK Kraslice (karlovarská I.A třída). Zvučný a kvalitní soupeř porazil zástupce rakovnického okresního přeboru o pouhou jednu branku (2:3).

 

„Během přípravy bohužel nemůžu být spokojen s počtem hráčů na trénincích. Zranění a hlavně pracovní povinnosti, kdy máme v týmu snad polovinu vojáků, nám bohužel nedovolio se scházet ve větším počtu. Máme týden do začátku, tak snad se účast zlepší. Zejména absence Tondy Chrástka, který podával výborné výkony, bude na začátku jara velmi citelná. Já ale věřím, že si s tím dokážeme poradit a budeme podávat minimálně takové výkony jako na podzim. Co se týče změn v kádru, tak jeden návrat je stále v řešení, ale to bych nerad prozrazoval,“ zůstává tajemný ohledně změn v týmu kouč Adam Špička.

 

To, že má Lužná velmi kvalitní mládežnickou základnu, není tajemstvím. A lodivod luženské Sparty si to moc dobře uvědomuje, jinak by místní talenty nezahrnul do zimní přípravy. A vůbec, během podzimu se pár z nich objevilo v dresu A-týmu a rozhodně se v něm neztratilo či neschovávalo! Aktuálně druhý celek přivítá na úvod jarní části v sobotu od 15:00 hod. doma Senomaty. Co si budeme nalhávat, šlágr kola je jasný!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou