Pavlíkov nepoznal v přípravě chuť vítězství

0

Mix hráčů pavlíkovského áčka i béčka se účastnil jako jeden celek zimní přípravy. Během ni odehrál nováček soutěže několik přáteláků, výhra ale nepřišla. Jak tomu bývá, začátku přípravy se účastnil slušný počet hráčů, který ale v průběhu klesal. Na co to bude stačit, to nám zodpoví už za pár dní první mistrák.

SK Pavlíkov

 

Střed tabulky není špatnou výchozí pozici do jarní části, před začátkem nového soutěžního ročníku ale mířil Pavlíkov výš. Z velkých ambic ale postupně klub vystřízlivěl a nyní ho čeká těžší jaro. Na to se připravovalo áčko i béčko dohromady. Přátelské zápasy odehrál pavlíkovský mix proti Zavidovu, Tatranu, Řevničovu, na půdě Havranu Kryry (lounský okresní přebor), kdy všechny tyto prověrky skončily porážkou. Jediná remíza byla se Slabcemi, jakoby si celek nechával výhru až do prvního jarního mistráku.

 

„Začali jsme tradičně v lednu běháním kolem rakovnického potoka, k tomu jsme přidali halu, rakovnickou sokolovnu a o víkendu hřiště. Začali jsme v solidním počtu, chodili kluci z áčka i béčka dohromady. Tréninková morálka i přesto nebyla úplně ideální a trochu se obávám o kondici, v jaké se A-tým nachází. Měli jsme domluven velký počet přátelských zápasů, nakonec jsme odehráli pět zápasů a to nám to ještě Lubná s Lány odřekla. Výsledkově nám tyto zápasy moc nevyšly. Bohužel jsme měli zrušené i soustředění v Blšanech. Jaro začínáme v Čisté a tam uvidíme, jak na tom budeme,“ hodnotí přípravu kapitán a legenda klubu Lukáš Polcar.

 

Ikona pavlíkovské kopané neopomněla také hráče, kteří jsou na marodce. Mezi ně patří Jakub Jiřík, Martin Benada a velmi těžké to bude bez playmakera Petra Ikrényiho, kterého nepustí do jarní části zranění kolene. Na stejné zranění dojel také nevybroušený diamant Adam Mašek, jehož zdravotní stav se ale lepší a není vyloučen jeho návrat. Změny a posuny v kádru se udály pouze mezi A-týmem a rezervou, žádná nová tvář se tak s největší pravděpodobností neukáže.

 

Jarní část zahájí Pavlíkov v Čisté, která se nachází se ziskem pouhého jednoho bodu na samém dnu tabulky. To bude jistě chtít změnit již nadcházející neděli ve 14:00 hod., proti ale bude tým, který po výsledkově nevydařené zimní pauze bude chtít konečně zvítězit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou