V Městečku stejná zimní příprava jako v posledních letech

0

Věkovým průměrem nejstarší celek soutěže má za sebou velmi skromnou zimní přípravu. Pro aktuálně šestý tým se tedy nejedná o žádnou změnu, ale o zažitý stereotyp. Fyzickou připravenost tak budou muset svěřenci Stanislava Jansy nahradit zkušeností, které mají ovšem dostatek.

SK Ohnivec Městečko

 

Městečko má úzký a velmi zkušený kádr, to se ví. Mládežnická základna žádná, a tak se musí klub spoléhat na ostřílené fotbalové veterány, kteří mají zkušenosti na rozdávání. Tempo zápasu si umí přizpůsobit a z fyzického fondu tak čerpají podle potřeby. Jak si povedou v soutěži, to se uvidí. Za sebou mají jediný přátelský zápas s SK Hudlice (berounský okresní přebor), který ale výsledkově na umělé trávě v Hořovicích příliš nevyšel (2:7).

 

„Letošní zimní příprava se nevymyká těm předešlým z posledních let. Začínali jsme kolem 20. ledna a začátkem února jsme byli na soustředění v Krkonoších, na které jsme bohužel nenavázali tréninkovou docházkou. Chodili jsme dvakrát týdně v malém počtu a někteří se ukázali poprvé až tento víkend na zápase. Začínáme v Kněževsi a budeme rádi, když budeme mít alespoň 13 hráčů. Snad se nám nikdo v průběhu jara nezraní nebo nevykartuje, pak bychom měli problémy to dát vůbec dohromady,“ neskrývá své obavy trenér Stanislav Jansa.

 

V kádru Ohnivce nebude na jaře pálit ostrými Marek Tvrz, který se stěhuje do lubenského Baníku. Naopak novou tváří by se mohl stát Zbyšek Bok, u kterého je ovšem velký zdravotní otazník. Start jara zavane Městečko do Kněževsi, na jejíž hřišti se představí v sobotu od 15:00 hod.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou