Diviznímu Baťovu by mohly fanoušky závidět i kluby z vyšších soutěží. Podívejte se na jejich úžasné choreo

0

To, že krásná chorea na stadionech jsou záležitostí fanoušků pouze prvoligových klubů, v případě Baťova neplatí. Na první jarní duel Divize E si věrní příznivci otrokovického klubu připravili choreo, za které by se nemusely stydět ani české prvoligové kluby.

Fanoušci Baťova jsou pověstní svojí oddaností ke klubu. Na zápasy svého týmu jezdí hráče podpořit ve velkém počtu a to často i na hřiště soupeře. Na tribunách jsou rovněž hlasitě slyšet, Baťov si tedy své příznivce musí logicky hýčkat.

 

Ti si čas od času přichystají pro hráče nějaké překvapení. V úvodním utkání jarní části divize E s Přerovem udělali pro hráče v podstatě prvoligovou atmosféru. Nechybělo skandování, pyrotechnika a řada přišla i na krásné choreo.

 

Na něm byl vyobrazen znak klubu SK Baťov, a když následně za plachtou fanoušci vytáhli dýmovnice červené barvy, vše pospolu udělalo velice krásnou kulisu. Taková atmosféra se na hřištích příliš nevidí, zvlášť na těch divizních.

 

Nejednalo se ale o první takové choreo klubových fanoušků. Podobné vytvořili již v minulé sezóně, tenkrát ve formě jednotlivých písmen, jež vedle sebe dají dohromady název klubu. O nápaditost tedy mezi příznivci Baťova není nouze.

 

Hráči Baťova se nakonec svým fanouškům neodvděčili získanými třemi body, když s Přerovem remizovali 1:1. Nutno ale dodat, že oba týmy hrály na divizní poměry nadstandardní fotbal, a tak se fanoušci rozhodně nenudili. Zřejmě i oni svým dílem přispěli ke kvalitě utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou