Zažijí Kobylky spanilou jízdu k záchraně?

0

Fotbalisté Bílého Podolí se před startem jarní části sezóny nacházejí na posledním místě tabulky. Na svém kontě mají pouhé 3 body. V posledním přátelském utkání podlehli celku z okresního přeboru. Podaří se Kobylkám záchrana? Na to nám odpověděl dlouholetý obránce Kobylek Jaromír Kupka.

Chotusice- FC Bílé Podolí 4:2 (0:0)

Hodnocení Jaromíra Kupky: "Hra byla na hrbolatém terénu plná nepřesností a soubojů. V prvním poločase branka nepadla, ve druhém šli domácí dvakrát do vedení, poprvé srovnal Tyšer z trestného kopu, podruhé srovnal Fejfar z penalty, ale následně přidali domácí další dvě branky. Stejně jako s Kutnou Horou jsme po přestávce inkasovali až příliš branek, na tom budeme muset zapracovat". 

Branky za BP: Tyšer, Fejfar z penalty.

Sestava: Dastych (46. Pokorný) - Tyšer, Šálený, Cakl, Jansa (46. Doubek) - Dvořák (70. Štoček st.), Muller, Fejfar (75. Fojtík), Bodlák - Jelínek, Tronchev. 

 

Jak probíhá příprava?
Přípravu jsme zahájili 28. ledna. Trénujeme dvakrát týdně v domácích podmínkách. Soustředění se letos nekonalo.

Přátelská utkání: BP - Býchory 1:0 (Tronchev)

BP - Krakovany 0:2

BP - Načešice 3:4 (Jansa, Doubek, Šálený)

BP - KH B 4:8 (Tyšer 2, Weinlich, Muller) 

 

Přišly nějaké posily?
Kádr zůstane prakticky stejný, pracujeme na příchodu Karla Bodláka z Horních Bučic. Uvidíme, jak se dají dohromady zranění hráči.

 

Za půl sezóny jste vstřelili pouze 13 branek. Pracovali jste na tom, aby bylo číslo vstřelených branek vyšší?
Takovou střeleckou bídu nepamatujeme, ale že bychom se v zimě soustředili více na zakončení, to ne. 


Po podzimní části jste se ziskem pouhých 3 bodů na posledním místě. Je 
záchrana soutěže ve vašich silách?
Před pěti lety jsme měli po podzimu 8 bodů a spanilou jarní jízdou jsme se dokázali zachránit, teď bychom potřebovali zopakovat něco podobného. Bude záležet na vstupu do jara, podle prvních kol se uvidí, jestli je záchrana reálná. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou