Plaňany čeká velmi těžké jaro

0

Sokol Plaňany se v tabulce 1.B třídy skupiny C nachází až na dvanácté příčce. Inkasovali jednoznačně nejvíce branek v soutěži. O víkendu přehrály celek Litole. Trenér Plaňan Petr Šafránek nám přiblížil, jak vypadá příprava na jarní část sezóny.

Sokol Plaňany - Litol 6:3

Krátké hodnocení utkání trenérem Plaňan Petrem Šafránkem: V zápase, který ovlivňoval vítr jsem byl s výkonem celkem spokojen, i když jsou věci, které musíme neustále zlepšovat.

 

Jak probíhá příprava? Přípravu jsme začali 10.1. Tréninky jsme měli 3x týdně. V první fázi jsme se zaměřili na fyzickou přípravu a později na herní v přípravných zápasech. Celkem máme v přípravě 6 zápasů. Příprava byla bez soustředění, jelikož dnes není jednoduché většinou z pracovních důvodů zajistit dostatečný počet hráčů, kteří by se ho zůčastnili.

 

Jak je to s příchody a odchody? Z kádru odejde jeden hráč, který ale nebyl v užším kádru a tak jde hrát tam, kde bude mít více příležitostí si zahrát. Příchody jsme museli řešit již po podzimní části, jelikož jsme přišli o šest hráčů a pro nás to znamenalo doplnit tým o nové hráče. Nakonec se k mužstvu přidali dva hráči, které jsme na podzim neměli po celou sezónu. V přípravě máme čtyři nové hráče a jedná se o oboustranný zájem. Předpokládám, že tři z nich budeme mít již v tomto týdnu. O čtvrtého hráče vedeme jednání s klubem, který by si tohoto hráče rád ponechal. Během pár dnů uvidíme, jak tento přestup dopadne.

 

Jaké jsou cíle do jarní části? Čeká nás velmi těžké jaro. Mužstvo ví co v zápasech funguje a že proto musí každý hráč hodně udělat. Pokud se nám tohle bude dařit, tak budeme konkurence schopní. Na jaké umístění to bude stačit záleží i na soupeřích.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou