Vrdy přemýšlí nad postupem. Máme na to, říká nejlepší střelec soutěže

0

Na přírodní trávě ve Volárně se v sobotu fotbalisté Vrdů utkali s Poděbrady. Utkání na těžkém terénu nabídlo pouze jednu branku. Utkání zhodnotil trenér Vrdů Roman Masopust a probíhající přípravu nám přiblížil nejlepší střelec soutěže David Šveřepa.

Poděbrady - Vrdy 1:0 (0:0)

Utkání zhodnotil trenér Vrdů Roman Masopust: Přírodní hřiště ve Volárně dělalo oběma týmům díky nerovnostem velké problémy. Míč hráčům soustavně odskakoval a kombinace více hráčů byli spíše výjimečné. V první půli byli o něco aktivnější středoví hráči Poděbrad, kteří sbírali více druhých odražených míčů. Vyložené šance zcela chyběly. Poděbrady zahrozily po rohovém kopu, naší střelu vyslanou těsně za vápnem vytlačil mimo tři tyče pěkným zákrokem gólman.

Druhý poločas jsme odehráli ve větším tempu. Kombinačně jsme soupeře mírně přehráli, ten byl ale nebezoečný z rychlých protiútoků. Nám se nepodařilo úspěšně dohrát dvě akce z pravé strany a soupeř rozhodl po naší ztrátě ve středu hřiště. Hráč Poděbrad pěkně vystřelil z 25 metrů a míč který zaplaval pak brankář Kožurik lovil až v bráně. Závěrečný tlak byl od nás uspěchaný a příležitosti jsme nedokázali dohrát ve větším klidu.

Sestava Vrdů: Kožurik - Havránek, Petr L., Semrád, Vavřina - Nový, Kapounek, Burjetka, Novák, Petr T., - Nesládek

Střídali: Andrle, Kloc, Šulc

Jak si ze svého pohledu viděl utkání proti Poděbradům?

Bohužel jsem byl po nemoci, takže jsem nebyl na hřišti jako hráč, ale jen jako divák. První poločas byly lepší Poděbrady, druhý poločas už byl lepší pro nás, šance byly na obou stranách, bohužel my jsme na rozdíl od Poděbrad žádnou neproměnili.


Jak probíhá příprava ve Vrdech? 

Přípravu jsme začali 13.ledna. Od druhého do pátého února jsme byli na soustředění v Kácově. Zatím jsme hráli s Chotěboří (prohra 3:2), s Hlízovem (prohra 5:3) a s Poděbrady (prohra 1:0). Ještě nás čeká 11.3. od 13:00 v Horních Bučicích a 18.3. Kácov (termín bude upřesněn) 

 

Přišla do Vrdů nějaká posila?

Posily nemáme žádné, ale odešel nám Roman Šmídl.

 

Jste na špici tabulky přemýšlíte nad postupem?

Ano přemýšlíme nad tím, máme mladý tým, máme na to!

 

Jsi na prvním místě v tabulce střelců, je nějaký počet gólů, který by jsi chtěl v této sezóně dosáhnou?

Ano chtěl bych dát přes 30 golů.

 

Jako nejlepšímu střelci soutěže ti určitě přišla nějaká nabídka na přestup, prozradíš jaká?

Ano příšla, ale bohužel jsem jí z pracovních důvodů musel odmítnout. Odkud přišla si nechám pro sebe.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou