Začal trénovat s jiným týmem bez vědomí klubu! Jak probíhala zimní příprava Hlízova?

0

Hlízov, to je malé město ležící v okolí Kutné Hory, které bojuje v 1.A třídě středočeského kraje. Právě trenér tohoto klubu, David Linhart, nám odpověděl na otázky týkajících se zimní přípravy.

Jak probíhala v Hlízově zimní příprava? Proběhlo nějaké soustředění? Splnilo svá očekávání?

Připravovali jsme se od půlky ledna a to 3x týdně. Poté jsme to stáhli na 2 tréninky týdně a k tomu zápas. Vše jsme absolvovali na umělé trávě. Velkým problémem u nás byla zranění. Také jsme ukončili spolupráci s některými hráči, kteří mě zklamali jak sportovně, tak lidsky. Celkově byla docházka spíše podprůměrná.

Proběhly v klubu nějaké zásadní změny?

Skončil Tomáš Vyhnánek, který to ale oznámil včas a rozešli jsme se v dobrém. Následoval Šusta, který bez vědomí klubu zahájil přípravu  jinde a nám lhal, že je časově zaneprázdněn v práci. Není s námi už ani Tomíšek, který je bez angažmá. Také jsme nově ukončili spolupráci se Švecem, který si  hledá nový klub.

Tím bychom měli odchody. Jak je to s posilami?

Přišli Jilemnický, Martínek a Zdeňka. Po dlouhé nemoci se po půl roce zapojil také Vojtíšek a tenhle týden začne po zranění achillovky trénovat Hačka.

Jaké jsou Vaše cíle do jarní části ročníku?

Cílem do jara je určitě zlepšit přístup hráčů a vyhnout se nějakým sestupovým trablům. Celkově bych si přál vylepšit naše umístění alespoň o 3 příčky.

Vašim nejlepším střelcem je s 9 brankami Vladimír Maxa. Budete se spoléhat na jaře především na jeho kvality?

Láďa Maxa je pro nás nesmírně důležitý hráč, ale je potřeba aby mu pomohli s brankami i ostatní ofenzivní hráči, kteří se na podzim moc neprosazovali.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou