Eden hlásí vyprodáno, reprezentaci bude v zápase s Polskem hnát plný dům

0

Vstup do kvalifikace ME se nezdaržitelně blíží. Za několik dní zveřejní hlavní trenér Jaroslav Šilhavý nominaci na první dva zápasy, nyní přišla reprezentace s informací, že Fortuna Arena je na zápas s Polskem vyprodaná.

Česká reprezentace vstoupí do kvalifikace na EURO 2024 v Německu zápasem s papírově nejtěžsím soupeřem. Polsko, za které září záložník rozjeté Neapole Piotr Zieliňski, obránce Aston Villy Matty Cash a samozřejmě jeden z nejlepších útočníků posledních let Robert Lewandowski, na posledním Mistrovství světa postoupilo ze skupiny a vypadlo s vicemistrem z Francie. Nyní narazí na českou reprezentaci.

 

Fanoušci, kteří svůj lístek mají se mohou těšit na Fortuna Fanpark. Ten se otevře v 16:00 (začátek zápasu - 20:45) a pro prvních 500 návštevníku, kteří budou mít plnohodnotnou zápasovou vstupenkou a staženou Fankartu, má reprezenatace připravené produkty značky Puma.

Všichni, kteří Fanpark navštíví a budou mít staženou fankartu, se mohou zaregistrovat do soutěže, využít akčních nabídek od partnerů reprezentace nebo získat jiné výhody. Více inforamcí zde a zde.

 

Při nejbližsím reprezentačním srazu narazí reprezentace ještě na Moldavsko, kde odehraje zápas 27. března. Další repre sraz je naplánován na druhou polovinu června. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou