Městec Králové získal dvě posily a pomýšlí na horní polovinu tabulky

0

Desátý tým tabulky 1.B třídy skupiny C Městec Králové v zimní přestávce posílily dva hráči z konkurenční Vykáně. Cíle klubu a nejen to nám popsal hrající trenér Jan Šmidrkal !

Městec Králové zahájil oficiálně přípravu druhý týden v lednu. "Udržovali jsme se celou zimu, každý pátek jsme chodili do Hlusic do haly. Do dnes držíme dva tréninky týdně a to v uterý na ovále v Městci Králové, a v pátek v hale v Hlusicích. Soustředění jsme sice neměli, ale na začátku prosince jsme měli teambuilding v Rokytnici," řekl Šmidrkal.

 

Do jarní fáze sezóny půjdou za Městec bojovat dvě nové tváře. "Získali jsme z Vykáně Tomáše Vobořila a Matěje Vondrku," prozradil Šmidrkal a navázal "slibujeme si od nich zkvalitnění kádru a hlavně dobrý příklad pro mladé hráče, kterých máme dost"

 

To však nejsou jediné změny v týmu z Nymburska. "Z týmu odešel Jaroslav Synek a Ondřej Černovský. Počítáme ještě s příchodem hrotového útočníka". Jméno případné posily by si trenér Městce Králové zatím rád nechal pro sebe.

 

A jaké mají v Městci cíle ? "V této sezóně bychom rádi do horní poloviny tabulky. Usilovně na tom pracujeme a chceme stabilizovat kádr pro příští ročník, ve kterém bude naším cílem postup do 1.A třídy."

 

Městec zatím v zimní přípravě nemá žádné výsledky. "Zvolili jsme pouze dvě přátelská utkání. Chtěli jsme, aby kluci byli hladoví a těšili se na soutěž. První přátelské utkání sehrajeme v sobotu 11.3 v Běrunicích od 14:00 a soupeřem bude Křinec. O týden později se od 14:00 utkáme s Nepolisy na hřišti v Nepolisech" uzavřel Šmidrkal.

 

 

 

 

     

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou