FOTO: Sušičtí hráli na svém stadionu jako hosté, Černice "domácí" prostředí tak nedokázaly využít

0

Zajímavé střetnutí proběhlo na půdě Sušice, kam zavítaly ve 3.kole Poháru PKFS plzeňské Černice. Zajímavostí bylo, že právě Plzeňané byli v tomto utkání dle zápisu jako domácí, přesto tato nevýhoda nebyla na sušických hráčích znát. 

Utkání mělo očekávaně vyrovnaný průběh, a to i přesto, že Černice hrají o úroveň výše. Sušice se však netají ambicemi o posun mezi krajskou smetánku a její výsledky zatím odpovídají tomu, že by se tam mohlo v létě stát. V 1.A třídě patří Sušici zatím druhé místo. Jenže v tomto utkání se úplně dobře kluci z áčka nesešli, hráli převážně lidé z B-týmu a zřejmě o to větší motivace mezi nimi panovala. Ale zpět k zápasu.... 

 

První branky se mohlo pár přítomných diváků dočkat až po hodině hry, kdy se prosadil Lukáš Hájek, na kterého dokázal až pár minut před koncem odpovědět nový muž v černickém dresu, kterému byla rovnou svěřena kapitánská páska, Jan Šebek. Základní hrací doba tak byla ukončena za stavu 1:1 a dle současných regulí se šlo do prodloužení. V něm se opět radovaly oba celky, a opět ve stejném pořadí. V první polovině prodloužení poslal do vedení Sušice Ondřej Skrbek, aby pět minut před koncem vykřesal naději na postup opět Jan Šebek. Rozhodovalo se tak v penaltovém rozstřelu, v němž ovšem byli úspěšnější "hosté", kteří se tak mohli radovat z dalšího kroku "do fotbalové Evropy". 

 

TJ Sokol Černice - TJ Sušice 2:3 po PK (0:0, 1:1, 2:2)

Střelci: 87. Jan Šebek, 90.+25. Jan Šebek - 63. Lukáš Hájek, 90.+7. Ondřej Skrbek

Pokutové kopy: 2:4

Hřiště: UMT Sušice

 

Ohlasy z černické kabiny: Oba týmy nenastoupily v nejsilnější sestavě (A + B + dorost) a prát se musely nejen se soupeřem, ale i s hodně nepříjemným počasím. Po jedné z individuálních chyb šla ve druhé půli Sušice do vedení. Nám se podařilo chvíli před koncem tečovanou střelou vyrovnat. V prodloužení to bylo podobné. Náš brankář se nechal zaskočit dalekonosnou střelou. A my jsme opět před koncem vyrovnali ze samostatného úniku. V penaltovém rozstřelu jsme byli dvakrát neúspěšní, a nezbylo tak než pogratulovat soupeři k postupu. Pozitivem pro nás bylo, že všichni dorostenci dokázali podat solidní výkon, i když přijeli rovnou z kondičního soustředění.

 

Hodnocení zápasu Patrikem Hubáčkem: Na naší umělce jsme nastoupili k zápasu proti celku z Krajského přeboru. Z A-týmu nastoupili za nás 3 hráči základní sestavy. Zbytek hráčů tvoří B-tým. I tak jsme se snažili hrát aktivní fotbal plný pohybu, napadáním. V první půli jsme byli lepším týmem, vypracovali si několik šancí, ale mé zakončení, ani Lukáše Hájka a Michala Krouskýho brankou neskončila. Ve druhé půli se hra vyrovnala. První branku vstřelil po mém úniku Lukáš Hájek. Černice vyrovnaly na 1:1 pár minut před koncem a tak se šlo do prodloužení. V první polovině se krásnou střelou z dálky prosadil Ondřej Skrbek, ale soupeř dokázal znovu vyrovnat pár minut před koncem a šlo se do penalt. Tam jsme byli šťastnější a postoupili tak do další fáze.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou