Zdeněk Zeman v Itálii možná opět usedne na trenérskou lavičku

0

Zkušený trenér, který si za svou dlouholetou trenérskou kariéru vyzkoušel trenénování v mnoha klubech z různých zemí, převážně však v Itálii, je prý variantou pro třetiligový italský tým Delfino Pescara 1936.

Aktuálně třetí tým třetí nejvyšší soutěže trénuje Alberto Colombo. Ten by měl ale podle všeho ve své funkci skončit. Podle infotbal.cz je Zdeněk Zeman jeden ze dvou trenérů, ze kterých by prý měla Pescara vybírat. Druhou možností je Andrea Camplone.

 

Zeman už v Pescare v minulosti dvakrát působil. Nejdříve v letech 2011 až 2012, když postoupil s Pecarou do Serie A. Poté i mezi lety 2017 a 2018. To naopak s Pescarou spadl do Serie B. Jinak působil například ve dvou nejlepších římských týmech - AS a Lazio. Dále působil na lavičce Fenerbachce nebo Neapole.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou