Tiéhi se v Liberci moc dlouho neohřál, od jara bude působit v Anglii!

0

Zimní přestávka přinesla další zajímavý přestup. Christ Tiéhi na podzim hostoval ve Slavii. Ta ovšem neuplatnila opci, a proto na jaře bude záložník Pobřeží Slonoviny, který si za Sešívané zahrál i Konferenční ligu působit ve slavném Wiganu, kterému bohužel současná sezóna zatím moc nevychází a nachází se na posledním místě Championship.

Tiéhi odchází do Wiganu na hostování, jehož součástí je povinná opce, pokud se jeho nový tým v Champonship udrží. V tom případě by anglický tým Liberci zaplatil 24 miliónů korun. S touto informací přišel isport.cz. Podobnou částku Slavia odmítla, bude toho v budoucnu litovat?

 

V novém působišti bude Tiéhiho trénovat bývalý slavný obránce Kolo Touré, který působil v Arsenalu, Manchesteru City a v Liverpoolu.

 

„Za mě, co jsem viděl, tak i ve Slavii byl platným hráčem. Ale asi tam samozřejmě byly nějaké ekonomické podmínky a Slavia si je vyhodnotila tak, že pro ně Christ není momentálně priorita. Vím, že chtějí spíše útočné hráče a na tento post třeba někoho mají. Proto si myslím, že tu opci neuplatnili. Pro nás, když tady hrál, byl velice platný hráč. My momentálně na tento post nějaké fotbalisty máme a uvidíme, jestli tady vůbec Christ na jaře bude. Může se stát, že nepůjde do Slavie, ale třeba někam jinam, protože si určité jméno udělal,“ takto se na adresu Tiéhiho vyjádřil v minulém týdnu pro klubový web trenér Slovanu Luboš Kozel.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou