Rozhodčí OFS Rychnov nad Kněžnou se učí od těch nejlepších!

0

Do Rychnova nad Kněžnou zavítal člen elitní skupiny mezinárodních rozhodčích UEFA Ivan Kružliak, který má zkušenosti i ze zápasů Ligy mistrů. Naposledy rozhodoval utkání mezi Realem Madrid a Šachťarem Doněck nebo zápas mezi Bayernem Mnichov a Interem Milán. O svých zkušenostech se podělil s rozhodčími působících v okresních soutěžích. Jedná se o historicky první seminář, kdy mezinárodní rozhodčí UEFA školí kolegy z nejnižších soutěží!

 

Seminář rozhodčích trval dva dny. Tématem prvního dne byla fyzická příprava rozhodčích a team management mezinárodních zápasů. Druhý den začal opět přednáškovým blokem, který byl zaměřen zejména na pravidla. Odpoledne se Kružliak společně se svými kolegy vydal na hrací plochu, kde proběhl praktický workshop. Ten byl zaměřen na komunikaci rozhodčích, offsidové situace a správnou signalizaci a komunikace mezi rozhodčími. Všechna cvičení proběhla při použití videotechniky. Tento seminář zakončila beseda s fotbalovou veřejností v Hotelu Havel.

 

Rozhodčí z ostatních koutů republiky mají kolegům z OFS Rychnov nad Kněžnou co závidět!

 

Obsáhlou fotogalerii naleznete v naši galerii.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou