Další Sima pro Slavii? Pražané podepsali útočníka Táborska

0

Do Slavie přestupuje talentovaný senegalský útočník Babacar Sy. V Edenu podepsal smlouvu do roku 2026. Na trase Táborsko - Slavia to funguje. Určitě si vzpomenete na Abdallaha Simu, který několik měsíců na to přestoupil do anglického prvoligového Brightonu.

Babacar Sy přišel do Táborska před touto sezónou. V 16 zápasech ve druhé lize stihl zaznamenat 5 gólů. Ofenzivní univerzál se prosadil i proti slávistickému B týmu, a to hned 3krát!

Vzájemný zápas ve druhém kole F:NL skončil 1:1, Sy tehdy poslal Jihočechy do vedení. Slavii se podařilo srovnat. Druhý zápas, v 16. kole, skončil výsledkem 2:2, 22letý útočník vstřelil oba góly Táborska.

Není proto divu, že si ho zástupci Slavie Praha všimli a rozhodli se pro jeho angažování.

 

„Babacar nás zaujal už dříve, ale chtěli jsme vidět, jestli zvládne první důležitý krok v adaptaci na český fotbal, což se mu v Táborsku povedlo. Teď ho čeká krok druhý, aby se prosadil v nejvyšší soutěži. Věříme, že do budoucna to bude pro Slavii skvělá investice,“ řekl k nové posile sešívaných spotovní ředitel Jiří Bílek.

 

„Jsem strašně spokojený, že jsem ve Slavii, že jsem v tak velkém klubu mohl podepsat smlouvu. Splnil se mi sen,“ komental svůj přestup Babacar Sy.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou