Druhá posila pro sešívané, do Slavie přichází mladík z Mladé Boleslavi

0

Je rozhodnuto! Mladoboleslavský David Pech se nakonec upsal přažské Slavii. O hráči prý také uvažoval největší rival sešívaných, Sparta Praha. Pech ale podepsal smlovu v Edenu a od jara bude hrát za Slavii.

20letý hráč na sebe upoutal pozornost skvělými výkony na podzim. Není divu, že si ho všimly přední české celky.

„Jsem rád, že to dopadlo, protože je to hráč nastupující generace, který má před sebou velkou perspektivu a na svůj věk spoustu zkušeností. Dokáže být důrazný i produktivní. Jeho největší přednost je velký akční rádius a fotbalovost. Jsme rádi, že jsme ho získali,“ řekl pro slávistický web hlavní trenér Jindřich Trpišovský.

 

Mládežnický reprezentant nastupující za národní výběr do 21 let je z přestupu do týmu s nejvyššími ambicemi nadšený: „Jsem strašně šťastný, že o mě Slavia, tak velký klub, projevila zájem. Doufám, že mi její herní styl bude sedět. Jsem vytrvalostně i fyzicky vybavený hráč, na tom si Slavia zakládá. Moc se těším na fanoušky i staré známé z Boleslavi, snad mi pomůžou se co nejrychleji zabudovat do kabiny,“ svěřil se pro klubový web Pech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou