Jací čeští hráčí mají ve Fortuna lize největší hodnotu?

0

Přinášíme Vám další žebříček. Tentokrát se jedná o nejhodnotnější české hráče, kteří působí ve Fortuna lize. 

Již dříve jsme Vám přinesli žebříček nejhodnotnějších českých fotbalistů. Článek najdete zde

 

Mezi nejhodnotnějšími hráče Fortuna ligy se objevují hlavně hráči prvních třech týmů tabulky. První místo obsadil záložník Slavie Tomáš Holeš, které transfermarkt ocenil na 5 miliónu Euro. O druhé místo se dělí Ladislav Krejčí ml. a Jindřich Staněk s cenovkou 4,5 milionů Euro. Pokud se sparťanský kapitán vráti po zranení do stejné formy jako předtím, tak na něm Sparta může v dalších letech vydělat podobně jako na Davidu Hánckovi. Dočká se i Jindřich Staněk přestupu do zahraničí?

 

Třetí a čtvrtou příčku obsadili opět zástupci Slavie - Ondřej Lingr (4 miliony Euro) a Lukáš Provod (3,5 miliony Euro). Pátá příčka patří exslávistovi nyní působicí v dresu klubového rivala Janu Kuchtovi (3,2 miliony Euro). Těsně za ním skončil nadějný bek Slavie David Jurásek (3 miliony Euro)

 

Na sedmém místě se umístilo několik záložníků, kteří dle transfermaktu mají stejnou hodnotu a to 2,5 miliony Euro. Jedná se o: Adama Vlkanovu, Lukáše Kalvacha, Pavla Buchu, Petra Ševčíka, Lukáše Masopusta, Adama Karabce a Jakuba Jankta. Naši tabulku uzavírá sparťanský stoper Martin Vitík (2,2 miliony Euro).

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou