FOTO: Vánoční halovku ovládl Redoby team

0

Na nové palubovce rakovnické sportovní haly se den před zlatou nedělí odehrál vánoční turnaj organizovaný Bedřichem Kochem. Návštěvníkům se představilo celkem šest týmů, které byly tvořeny zejména fotbalisty z rakovnického okresu. Povedený turnaj ovládl suverénně Redoby team!

SKR Academy, Viola, Redoby team, FC Fokeful, Kluci 1841 a Berani. Celkem šest týmů, které se staraly o sobotní porci halové kopané. Tu přichystal organizátor a patron halových turnajů Bedřich Koch, díky kterému se nejen tento vánoční, ale také spousta dalších turnajů vůbec koná. Vyprodáno v hale nebylo, několik desítek návštěvníků si ale cestu do rakovnické sporovní haly našlo a mohlo přihlížet suverénní jízdě Redoby teamu, který byl stoprocentní a zcela zaslouženě turnaj ovládl.

 

1. místo - Redoby team

 

V posledních letech vůbec nejúspěšnější halový tým. Dominik Žďánský znovu dokázal poskládat tým, který baví svou hrou a hlavně tým, který vyhrává. Svým soupeřům dovolil sem tam nějakou tu branku, ale všechny body si nechal pro sebe. Branku vítězného týmu hájil Aleš Kraus, který dobrými zákroky hnal za góly vpředu hrajícího Dominika Žďánského, Martina Krupičku, Jana Červeného, Jaroslava Červeného a Nicolase Moravčíka. V zadních řadách se představil Daniel Devera, Javor Bečirovič, Jeremy Šindler a Robert Hamouz.

 

Redoby team 5:2 Viola

Redoby team 3:1 FC Fokeful

Redoby team 5:0 SKR Academy

Redoby team 8:0 Berani

Redoby team 8:1 Kluci 1841

 

2. místo - Viola

 

Viola měla ze všech týmů vůbec nejužší kádr. Tradiční účastník halových turnajů musel po předčasném odchodu Vladimíra Hradeckého dohrávat pouze se čtyřmi hráči a brankářem Petrem Kabelem, který získal cenu pro nejlepšího brankáře turnaje. Hned druhý zápas turnaje proti Redoby teamu dal hodně napovědět, kdo bude blíže prvnímu místu. Konečná stříbrná pozice vzešla ze skvělého obratu proti Fokefulu. V dresu Violy hrál dále Lukáš Beneš, Marek Hejda, Denis Bechner a Marek Tvrz.

 

Viola 2:5 Redoby team

Viola 5:0 Kluci 1841

Viola 5:0 Berani

Viola 5:4 FC Fokeful

Viola 4:3 SKR Academy

 

3. místo - FC Fokeful

 

Další známé jméno klubu, které se však neúčastnilo v poslední době každého ročníku. Na trochu zapomenutý název týmu navázal Tomáš Pešek, který sestavil dohromady partu zajímavých fotbalistů, která nakonec brala bronz. Poslední utkání s Violou měl Fokeful dobře rozehraný, ale Viola dokázala utkání otočit a díky tomu brala stříbrnou pozici. Nejlepším střelcem turnaje se stal Petr Faigl (11 gólů), gólově řádil také Jiří Sabo. Dokonalý servis a také nějaký ten gól si připsal Jakub Krupička, Ondřej Blokeš, Jan Čech a Christian Bačinský.

 

FC Fokeful 13:0 SKR Academy

FC Fokeful 1:3 Redoby team

FC Fokeful 5:2 Berani

FC Fokeful 7:2 Kluci 1841

FC Fokeful 4:5 Viola

 

4. místo - SKR Academy

 

Nejmladší tým na turnaji tvořili dorostenci z SK Rakovník. Vstup do turnaje nevyšel, mladíci se ale rychle oklepali a ukázali, že se dokážou postavit každému týmu. Nakonec z toho byla dvě vítězstvi a po sympatických výkonech konečné 4. místo. V brance ukazoval své kvality Tomáš Gregor, ve žlutomodrých dresech se představil Barnabáš Broum, Josef Váňa, Jakub Ostaš, Ondřej Rygl, Ondřej Škubal a Tomáš Liprt.

 

SKR Academy 0:13 FC Fokeful

SKR Academy 4:2 Kluci 1841

SKR Academy 0:5 Redoby team

SKR Academy 3:4 Viola

SKR Academy 3:2 Berani

 

5. místo - Kluci 1841

 

Proč zrovna tento název týmu? Protože se jedná o číslo útvaru, na kterém každé ráno tito kluci nastupují v nablýskaných kanadách. Uniformu vyměnili za oranžové dresy, ve kterých získali nakonec za jedno vítězství tři body. V brance se ukázal Petr Košťál, který svými dobrými zákroky držel naděje rakovnikcých vojáků. Tempo hry diktoval Jakub Sklenka, Petr Hornof nebo Zdeněk Jonák. K těmto zkušeným fotbalistům se přidal Martin Vala, Jakub Vala, Tomáš Santner, Martin Palivec, Jakub Tygl a Štěpán Bricín.

 

Kluci 1841 4:1 Berani

Kluci 1841 2:4 SKR Academy

Kluci 1841 0:5 Viola

Kluci 1841 2:7 FC Fokeful

Kluci 1841 1:8 Redoby team

 

6. místo - Berani

 

Tato parta senomatských mladíků nakonec žádný bod nezískala, ale rozhodně k němu nebylo daleko. V brance stál Matěj Koc, v útoku řádil Robert Hůla, dále se v dresu Beranů představil Dominik Hůla, Jan Šnídl, Adam Tvrz, Dominik Skřivan nebo Daniel Mašek, který ovšem senomatské barvy v okresním přeboru nehájí.

 

Berani 1:4 Kluci 1841

Berani 2:5 FC Fokeful

Berani 0:5 Viola

Berani 0:8 Redoby team

Berani 2:3 SKR Academy

 

Turnaj si nenechal ujít náš věrný fotograf David Svoboda, jehož povedené kousky si můžete prohlédout také ZDE.

 

Další halovka je na programu 8. ledna v neděli. Nový rok nastartuje již 25. ročník tradičního Viola cupu, následovat bude v sobotu 14. ledna Retro Viola cup, ve kterém mohou startovat hráči, kteří se účastnili prvních pěti ročníků tohoto skvělého turnaje, bez kterého si nemohou někteří fotbalisté nebo fanoušci zimní přestávku představit. Kdo se chce zúčastnit těchto akcí, nechť se obrátí na Bedřicha Kocha, tel.: 736646677. Všichni jsou srdečně zváni!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou