SESTAVY PODZIMU podle TRENÉRŮ! Jak by to poskládali ti nejpovolanější?

0

Již nějakou dobu můžete hlasovat v Pivobod.cz Sestavě podzimu o nejlepším hráči podzimní části sezóny 2022/23. A právě tuto sestavu jsme poskládali nejen na základě statistik a výsledků jednotlivých týmů, ale také na základě podnětů jednotlivých trenérů, kteří se zapojili do naší ankety, kterou bychom mohli nazvat "postav si svůj tým". Ovšem, neměli to vůbec jednoduché, jelikož jsme jim k tomu stanovili pár pravidel...

Podmínky pro sestavení ideální jedenáctky, které byly jednotlivým členům týmů stanoveny:

1) Nesmí v ní být více než 4 hráči vlastního týmu.

2) Z ostatních týmů mohli vybrat pouze 2 hráče.

3) Formaci mohli zvolit jakou chtěli.

 

I když byly podmínky trochu upraveny, oproti minulému roku, a to ve prospěch vlastního týmu každého trenéra (+1 hráč navíc), našly se výjimky, které tak nějak zapomněly počítat :) 

 

"Jé, já neumím počítat, to bylo fakt omylem," zasmál se nad svým výtvorem Petr Kučera, který upřednostnil jednoho svého hráče navíc. Ale my jsme velkorysí a jeho prohřešek proti pravidlům jsme netrestali. Stejně se nepodařilo dodržet pravidla trenérům z Rapidu, Petřína a Nýrska, kteří chtěli vyzdvihnout kvalitní hráče Tachova.

 

Trenér lídra tabulky, Jaroslav Pták, ke své sestavě uvedl, že je pro něj těžké hodnotit hráče z týmů, které viděl povětšinou jen v jednom zápase, v němž se věnuje hlavně vlastnímu celku. "Co se týče našich hráčů, přemýšlel jsem, že nebudu naše kluky dávat do ideální sestavy. Přijde mi, že by to vůči některým mohlo být trochu nefér, jmenovat pouze 4 naše kluky. Ale nakonec jsem si to vyhodnotil tak, že minimálně ti 4 si to prostě zaslouží," hodnotil svůj výběr trenér Pták. A my věříme, že i kabina jeho volbu pochopí, protože bez týmové spolupráce by nebyly ani individuální výkony.

 

V Holýšově zastoupil končícího trenéra Hirschla svým výběrem kapitán mužstva, Miroslav Černohorský. Ten také preferuje o jednoho hráče Tachova více.

 

Sestavy podzimu jsme nakonec zatím neobdrželi od zástupců Mýta, Tlumačova a Staňkova. I když věříme, že i některé z nich se brzy doplní. Teď už je na čase jen kouknout, jak to ti, kterým vytváření sestav nejvíce přísluší, vymysleli.

 

Můžete poté zkodnotit, zda námi vytvořená Pivobod.cz Sestava podzimu je s ohledem na názory trenérů relevantní.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou