Rozhodčí hráli pro dobrou věc! V charitativním zápase padlo 14 branek

0

Na umělé trávě plzeňského Petřina se odehrál charitativní zápas mezi týmem rozhodčích a dorostu TJ Plzeň-Litice. První poločas ovládli rozhodčí výsledkem 5:0, ve druhé půli polevili a nakonec zvítězili 8:6.

Tým rozhodčích nastoupil pod taktovkou trenéra Martina Havránka, jindy také v roli sudího, ve složení Říha – Jaroš, Pena, Lang, Kříž – Karásek, Kuli, Mokrusch, Kule – Mičan, Holík. Z lavičky pak v průběhu utkání nastoupili ještě Svoboda, Fencl, Kraus a Ungr. V první půli se projevila vyzrálost týmu rozhodčích a po prvním dějství vedli vysoko 5:0. Do druhé půle arbitři polevili a i přes chycenou penaltu, kterou zneškodnil Říha, šestkrát inkasovali. Přidali ale 3 góly a zápas tak skončil divokou přestřelkou 8:6.

Realizace zápasu měla i charitativní podtext. Výtěžek 3500 Kč putuje na léčbu rakoviny. Tým rozhodčích doufá, že se tato akce stane každoroční tradicí a že se vždy na přelomu listopadu a prosince pomůže těm, kteří to nejvíce potřebují.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou