Naváže Frýdek-Místek na výsledkově skvostné jaro, které ho vyhouplo na osmé místo tabulky? Díl sedmý = FK Frýdek-Místek

0

Již dnes se odehrají úvodní zápasy nové sezóny soutěže MSFL a my Vám postupně představujeme její účastníky a předsezónní novinky, které se u nich odehrály. Po představení Uničova navazujeme osmým týmem loňské tabulky, kterým se stal FK Frýdek-Místek.

Loňskou sezónu zakončili hráči Frýdku na osmém místě tabulky MSFL a mohlo za to hlavně výsledkově i herně povedené jaro, když Valcíři obírali o body i soupeře z čela tabulky.

Otázkou tedy je, zda na výsledky z jara naváží Frýdeckomístečtí i v nové sezóně. Příprava se Frýdku-Místku výsledkově vydařila tak napůl, když nejprve zvítězil 2:0 nad béčkem Zbrojovky, remizoval 1:1 s druholigovou Opavou, ale poté přišly porážky s Hlučínem 0:2 a nováčkem MSFL SK Hranice 0:2.

Chuť a náladu si před startem podzimu spravili hráči Frýdku-Místku v pohárovém zápase na hřišti Frenštátu pod Radhoštěm, kde vyhráli 1:4 a pro klubový ho zhodnotil jejich trenér Robert Pištěk takto: „Začali jsme skvěle a po po dvou nádherných akcích a zakončeních Martiníka a Kovaříka jsme vedli o dvě branky. Bohužel jsme po chybě na naší šestnáctce inkasovali a vedli pouze o gól. Následujících dvacet minut jsme se nemohli dostat do tempa, hra nám vázla a ztráceli jsme míče. Po třicáté páté minutě jsme se ale opět našli a soupeře víceméně k ničemu nepustili. Na dvoubrankový odstup nás poslal Kovařík a následně dorazil domácí tým svou střelu na přední tyč Konečný."

V sobotu 6. 8. budou hráči osmého celku loňské sezóny hostit v úvodním kole béčko Zlína. Výsledek zápasu a další aktuality uvidíte na našem webu.

Další týmy, které budou představeny jsou týmy z Vysočiny, a to Velké Meziříčí společně s Novým Městem na Moravě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou