Pivovary Lobkowicz sestavy roku: Vyhlášení výherců je tu!

0

Po konci sezóny 2021/2022 jste až do konce července mohli hlasovat pro hráče v desítkách Pivovary Lobkowicz sestav roku. Ty jsme vytvořili díky síti našich redaktorů a také díky doporučením zástupců klubů nebo čtenářů pro mnoho soutěží České republiky. Nyní je na řadě vyhlásit vítěze. Hrálo se o ceny od Pivovary Lobkowicz a první místo získal David Fiala z Meteoru Tábor! A jak vypadá nejúspěšnější jedenáctka roku?

Absolutní vítěz, tedy hráč s největším počtem hlasů ze všech sestav podzimu, se může těšit na poukaz k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 3000 Kč! Vítězný hráč s druhým nejvyšším počtem hlasů obdrží voucher v hodnotě 2000 Kč, třetí nejúspěšnější vítěz další sestavy podzimu se pak může těšit na poukaz v hodnotě 1000 Kč

 

Na webu fotbalunas.cz se hlasovalo od konce sezóny do 31. července 2022 a zájem o již tradiční anketu byl obrovský!

 

A kdo je tedy vítězem?

 

1. místo: David Fiala (FK Meteor Tábor) - Platan SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

2. místo: David Motl (SK Solnice) -  Klášter SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022

3. místo: Dominik Vacuška (1. FC Jemnicko) - Ježek SESTAVA ROKU - Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022

 

Podmínka pro předání ceny: Hráč musí mít existující registraci a ozvat se na info@fotbalunas.cz z registračního mailu.

 

Výhru budou moci vítězní fotbalisté využít v novém e-shopu Pivovarů Lobkowicz na Pivobod.cz. Zde si můžete i vy vybrat z několika značek piva - ať už Černá Hora, Rychtář, Lobkowicz nebo třeba Platan, vyzkoušet můžete také limonády s chmelem, pivní speciality nebo se spolehnout na Výber sládků - Pivní Multipack. Tak do toho, podívejte se, co je pro vás na Pivo Bodu přichystáno!

 

JEDENÁCTKA ROKU

A takhle vypadá sestava sezóny 2021/22 složená z hráčů, kteří vyhráli ve své soutěži hlasování v sestavě roku a nasbírali na webu fotbalunas.cz nejvíce hlasů z vítězných fotbalistů:

 

Brankář:

V brance si o místo řekl Jiří Tomeš (Kroučová, Rakovník | III. třída). Jeho celek skončil sice až na desátém místě a pár kol před koncem mu hrozil sestup, ale Sokol soutěž zvládl udržet. V každém zápase své kvality prokazoval právě brankář Kroučové, který chránil svůj tým od daleko větších proher. Když už Sokol bodoval, byl to právě jeho gólman, který měl na bodovém zisku obrovský podíl. 

 

Hráči do pole:

Dominik Vacuška (Jemnicko, I.A B Vysočina) - Jemnicko se na něj mohlo vzadu spolehnout.

 

Pavel Krejčí (SK Senco Doubravka) - Převzal kapitánskou pásku a rozhodně jí nedělal žádnou ostudu, v divizi A patřil tento obránce k oporám. 

 

Daniel Kroupa (Novosedly) - Velký bojovník, záložník, který v případě potřeby dokáže zaskočit i na jiném postu. (OP Jindřichův Hradec)

 

Šimon Štifter (Dolní Dvořiště): Kapitán Dolního Dvořiště, které dovedl k historickému umístění a postupu do I.A. K tomu byl tradičně produktivní. V sezoně vstřelil 20 branek. (I.B A Jihočeského kraje)

 

David Fiala (FK Meteor Tábor) - Základní stavební kámen v sestavě Meteoru, kolem kterého se utvořila výborná parta mladých hráčů. Jde ostatním příkladem a na hřišti nic nevypouští. Za sezónu vstřelil tento záložník 9 branek a obdržel 8 žlutých karet. (I.A B Jihočeského kraje)

 

David Motl (SK Solnice) – Tvořivý záložník, jenž dokáže branky připravovat i sám střílet. Rozhodně jeden z nejlepších hráčů Solnice v sezóně. (I.A Královehradecký kraj)

 

Peter Lubomír Balážik (Lanžhot) - Tým v záložníkovi našel oporu v Divizi D.

 

Martin Štajer - Střední záložník hradecké Třebše byl významnou postavou svého týmu v sezóně. Komplexní hráč, který dokáže rozhodnout zápas, ale umí i přitvrdit v defenzívě. Zaznamenal sedm branek. (KP Královehradecký kraj)

 

Jiří Pokorný (Velká Bíteš) - Útočník béčka Bíteše pomohl týmu k postupu.

 

Adam Krejčí (Javornice) - Společně s Ladislavem Schovancem nejlepší střelec soutěže I.B B Královehradecký kraj.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou