SESTAVA ROKU podle TRENÉRŮ - Krajský přebor

0

V minulém týdnu jsme již vydali nejlepší jedenáctku krajského přeboru ročníku 2021/2022, ve které již můžete hlasovat pro HRÁČE ROKU. V této jedenáctce jsme hodně vycházeli z toho, jakou sestavu by za určitých podmínek poskládali trenéři jednotlivých týmů. A stejně jako na podzim, i tentokrát si můžete prohlédnout, na koho by jednotliví trenéři nebo členové týmu ukázali. Oproti podzimu došlo k hodně změnám.

Svou volbu měli stíženou následujícími podmínkami, kterými se museli držet:

1) Nesmí v ní být více než 3 hráči vašeho týmu.

2) Z ostatních týmů můžete vybrat pouze dva hráče.

3) Formaci zvolte jakou chcete.

 

Vůbec nejčetnějším jménem v sestavě byli oproti podzimu (tehdy to byl Leonid Gavrylovskyy - 13x; na jaře přestoupil do divizního Mýta) hned dva hráči, kteří se v jednotlivých sestavách roku objevili celkem 9x. A to nepomucký Tomáš Knapp, který se stal s 26 góly nejlepším střelcem soutěže. A dále nýrský kapitán Tomáš György. Za nimi se pak se sedmi hlasy objevili domažlický Tomáš Korelus a radnický Lukáš Aubrecht.

 

Podívejte se tedy do galerie na všechny jednotlivé sestavy roku, keré byly redakci zaslány. Sestavy nám nebyly zaslány pouze z Vejprnic a Tlumačova, ale třeba se v následujících dnech ve výběru také objeví.

 

Pokud byste si sami chtěli zkusit poskládat sestavu podzimu podle vašich představ a podle výše uvedených pravidel, pošlete mi je nejpozději do 15. července na tento e-mail a následně vaše sestavy, při doručení určitého počtu, taktéž zveřejním - jakub.volak@fotbalunas.cz. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou