V Ratboři se uskutečnil turnaj fotbalových nadějí

0

Poslední červnová sobota patřila ve Slavoj Aréně v Ratboři fotbalistům a fotbalistkám mladší přípravky. Počasí všechny trochu pozlobilo, ale chuť a nadšení mladých hráčů nemělo konce.

Turnaje se zúčastnilo celkem osm mužstev a byl rozlosován do dvou skupin. Ve skupině „A“ se fandícím rodičům a divákům představily SK Bečváry, TJ Sokol Býchory, FK Červené Pečky a Sokol Nová Ves. Ve skupině „B“ mohlo oko diváka spatřit bitvu mezi Sokolem Sendražice, TJ Tři Dvory, Sokolem Zásmuky a domácím Slavojem Ratboř.

 

Po odehraných základních skupinách se o prvenství rvala čtyři mužstva, FK Červené Pečky, Sokol Zásmuky, Sokol Býchory a Slavoj Ratboř. Napínavá bitva všech aktérů přinesla úspěch a radost do Zásmuk, které celý turnaj ovládly.

 

Umístění: 1.Sokol Zásmuky, 2. Sokol Býchory, 3.FK Červené Pečky, 4.Slavoj Ratboř, 5.TJ Tři Dvory, 6. Sokol Sendražice, 7. Sokol Nová Ves, 8. SK Bečváry.

 

Ocenění za nejmladšího hráče turnaje získal František Suchánek – TJ Tři Dvory, za nejlepšího střelce byl oceněn Jan Radla – Sokol Býchory a nejlepší brankařkou turnaje se stala Natálka Petrová ze Sokola Zásmuky.

 

 

Nadšení z fotbalu si užili nejen vítězové, ale všichni, kteří se na ratbořském hřišti objevili. Emoce, krásné góly, šance a radost z fotbalu. To vše mohli spatřit diváci, rodiče či babičky a dědové, kterým jejich ratolesti určitě svým výkonem udělali radost.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou