Vyrovnané přátelské utkání mezi Kralupami a Úvaly skončilo lépe pro tým hostí

0

V sobotu 19. března přijel na půdu Kralupského A-týmu celek z Úval, který je na druhém místě I.B třídy ve skupině D, tudíž se očekával vyrovnaný souboj. Hlavním lákadlem pro diváky byl hráč domácích s číslem 8, Jiří Novotný. Legenda pražské Sparty odehrála celé utkání a byla radost na ni pohledět.

I přesto, že šlo o přátelské utkání, tak jsme v zápase viděli poměrně dost faulů a ostrých soubojů. Gólů už tak hodně nebylo, přeci jen jsme se ale nějakých dočkali. V zápase padly tři branky - jednu daly Kralupy a dvě Úvaly, a tak v generálce pro jarní část sezóny zaslouženě zvítězil hostující tým.

 

První poločas byl hodně opatrný a vyrovnaný, šancí bylo po málu. Jednu branku jsme však viděli a to na straně hostů, kdy po povedené akci změnil skóre na 0:1 Ondřej Benčič. Kralupy se snažily o vyrovnání, velké šance však nedokázali proměnit ani borci jako Junek nebo Hemr, a tak poměrně nezajímavý poločas skončil výsledkem 0:1, kdy Úvaly vstřelily gól z jediné své šance, kterou si v první půli vypracovaly.

 

Druhý poločas zápasu už byl o něco zajímavější a hned po deseti minutách hry se Kralupy dočkaly vyrovnání, kdy do prázdné brány zakončoval Matěj Řenč. Stav zápasu byl tak 1:1. Nerozhodné skóre však nevydrželo dlouho. V 61. minutě totiž střídající Branse namazal hostujícímu Lokšovi a ten pohodlně zakončil. Úvaly tak znovu vedly. Své vedení mohly navýšit hned o tři minuty později, kdy z přímého kopu zakončoval David Bozděch, branku však těsně minul. Poslední situace, která stojí za zmínku, byla asi jen žlutá karta domácího Vítečka za nešetrný faul, a tak Kralupy v generálce na jarní část sezóny doma podlehly Úvalům 1:2.

 

První mistrovské utkání odehrají Kralupy 26. března venku proti celku TJ Sokol Chotětov. O týden později už se v ostrém zápase představí i na domácím hřišti, kde poměří síly s 11. mužstvem tabulky TJ Slavia Radonice.

 

Úvaly naopak začnou doma, kdy 27. března vyzvou tým FK KAVALIER SÁZAVA. Ani ne o týden později se poté představí na půdě posledního celku tabulky v jejich skupině, a to sice proti týmu TJ Sokol Družba Suchdol.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou