Přátelské zápasy: Třebeš využila "Csaplárovu past" a Vrchlabí vyhrálo o osm branek

0

Poslední víkend před začátkem krajského přeboru byly na programu "generálky", které přinesly pár zajímavých výsledků. Komu se podařilo dobře naladit před startem soutěže a komu poslední přátelské utkání vůbec nevyšlo?

Jednotlivé výsledky přátelských utkání najdete v galerii.

 

Největším rozdílem zvítězilo Vrchlabí, které v zápase neinkasovalo a pořádně si zastřílelo. V zápase padly dokonce dva hattricky. Za to hradecká Třebeš si vyzkoušela, jaké je to prohrávat o poločase 0:2 a přesto zvítězil. Z toho zápasu by měl jistě radost trenér Csaplár, jehož "past" opět zafungovala. Hráči Slavia HK zvládli "generálku" vítězně. Útočná fáze se jim vydařila, když vsítili šest branek, ale směrem dozadu už to taková radost nebyla. Tři obdržené branky jsou dost a trenéři na tom jistě budou chtít zapracovat. Rychnov porazil účastníka pardubického krajského přeboru a je vidět, že boj o záchranu nechce ponechat náhodě.

 

Jaroměř napravilo debakl z minulého víkendu a vyhrála těsně 2:1. Hořice si v poslední přátelském utkání zastřílely. Tým Nové Paky, hrající 1. B třídu, porazily čtyřbrankovým rozdílem. Jičín nezvládl vstup do druhé půle, a to se jim vymstilo. Poté stačil již jen korigovat. "Béčko" Chlumce vyzvalo tým z 1. A třídy Pardubického kraje. Libišany se držely do poločasu, ale pak odpadly a inkasovaly pět branek. Dobruška bude chtít na poslední "přátelák" rychle zapomenout. Se Solnicí, lídrem 1. A třídy, prohráli jednoznačně 1:4 

 

MIACOM krajský přebor začíná již tento víkend a rozhodně bude o co stát. Boj o první příčky bude nesmírně zajímavý. Nový Bydžov má sice náskok sedmi bodů, ale hradecká Slavia boj o postup rozhodně nevzdává. Navíc v těsném závěsu za ní číhají týmy Police a Jičína. Dramatický bude také boj o záchranu. Poslední Černilov ztrácí pět bodů na Hořice a další tři pak na Rychnov. Přes zimu se v klubech udála řada změn a v zimní pauze ani jeden tým nezahálel. Tak se nechme překvapit, co přinese jarní část soutěže. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou