Pokud by se nám podařilo zopakovat jízdu až do finále, bude to bomba, přeje si Jaroslav Kovařík

0

Jedním z plzeňských zástupců v UFoL je Západočeská univerzita, která se v minulém ročníku dostala až do finále. Zde svěřenci Mgr. Jaroslava Kovaříka nestačili na Univerzitu Karlovu, přesto jej elán neopustil a jízdu do finále by si rád zopakoval.

Jak byste zhodnotil minulý ročník? Projekt celkově, ale i výsledkově ze strany školního týmu?

Projekt fotbalové ligy byl velice pečlivě připravován a myslím, že proběhl bez větších problémů. Za to patří dík všem kdo se na UFoL podílí. Trenérům, koordinátorům, PR pracovníkům, ČAUSu a samozřejmě kolegovi Pavlu Korbelářovi z ČVUT, který to musel celé koordinovat. 

 

 

Ze strany školního týmu jsme si celou ligu užili. Byla to super jízda až do finále, kde jsme nestačili na skvěle hrající UK. Zájem o ligu byl a řada kluků musela ukázat co v nich je, aby se dostali do nominace na utkání.

 

Co Vaší školu přimělo pokračovat v projektu? V čem vidíte přínos pro studenty?

Samozřejmě zájem kluků jezdit a reprezentovat svoji univerzitu. To je asi to nejdůležitější. 

 

Je o zápis na soupisku školního týmu veliký zájem? Proběhly nebo proběhnou nějaké změny?

Zájem o fotbal na škole je. Vždy je však důležitá informovanost kluků. Dostat k nim o čem projekt je a pak už se samozřejmě hlásí. Problémy s nominací nemáme a kluci vytvořili fajn partu.

 

Probíhají už nějaké společné tréninky, nebo spoléháte na individuální kvalitu a připravenost hráčů?

Co se týče tréninků, tak zatím neprobíhají neboť je velice těžké to teď sladit, neboť někteří kluci trénují v klubech a mají toho dost. Ale určitě chystáme přípravný zápas, kde budou mít kluci možnost se ukázat. 

 

Co říkáte na rozlosování Vaší skupiny a Vaše soupeře?

Rozlosování je super. Dostali jsme do skupiny ČZU, se kterou jsme hráli čtvrtfinále a byl to super zápas plný gólů. Takže za nás spokojenost.

 

Jaké jsou ambice školního týmu?

Ambice našeho týmu zůstává stejná. Mít super partu a snažit se vyhrávat pohlednou hrou zápasy. Kvalitních týmů je v soutěži hodně, tak pokud by se nám podařilo zopakovat  jízdu až do finále bude to bomba.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou