Přátelské zápasy: Hradecká Slavia si vyšlápla na divizní Náchod a v utkání Třebše s Týništěm padlo devět branek.

0

Zimní přípravy jsou v plném proudu a my vám přinášíme souhrn víkendových přátelských zápasů týmů z královéhradeckého Krajského přeboru.

 

 

Jarní část MIACOM Krajského přeboru se nám pomalu, ale jistě blíží, a tak se vyměnily běžecké boty za kopačky a na programu je více a více přátelských zápasů. Nabranou fyzickou kondici je třeba skloubit s herní praxí a vše vyladit do startu soutěže. Ta začíná o víkendu 12.-13. března. V uplynulém víkendu se urodilo pár zajímavých výsledků, tak si je pojďme přiblížit.

 

FC Slavia HK - FK Náchod     2:0 (0:0)

Branky: 50. min. Řezáč, 66. min. Kabeláč

Druhý tým Krajského přeboru vyzval na umělé trávě v Orlické kotlině divizního soupeře. Náchodští dorazili na zápas rovnou ze soustředění a tým poskládaný z hráčů "A" i "B" mužstva podlehl domácím 2:0. Pro Slavii je to druhé vítězství nad divizním soupeřem. Před pár týdny porazila i Letohrad.

 

TJ Lokomotiva HK - TJ Jiskra Hořice     2:2 (1:1)

Branky: Mikunda, Šmied - Dobrovolný (PK), Nečesaný (PK)

Na Malšovickém stadionu se utkala hradecká Lokomotiva (hrající 1. A třídu) s Hořicemi. Vyrovnaný duel nakonec skončil remízou.

 

SK Jičín - FK Viktoria Žižkov U-19     2 : 1 (1:0)

Branky: 31. min. Zugar (PK), 54. min. Fidrich - 82. hosté

Utkání, které komplikoval silný vítr, vyznělo lépe pro hráče Jičína. Ti se dostali po poločase do dvoubrankového vedení a mladíci z Žižkova stihli už jen zkorigovat.

 

Sokol Třebeš - SK Týniště n. O.     5:4 (1:2)

Branky: 2x Hendrich, 2x Ryšavý, Palma-Kollár 2x, Novotný, Šrajbr

Velmi zajímavé utkání se odehrálo v sobotu dopoledne na Malšovickém stadionu. Týniště rychle vedlo už 2:0, ale "Třebešáci" dokázali do poločasu snížit a ve druhé půli otočit vývoj utkání. Nakonec zvítězili poměrem 5:4. Týniště si tak další výhru nad týmem z Krajského přeboru nepřipsalo.

 

SK Dobruška - 1. FC Žamberk     5:2 (3:1)

Branky: Týfa 2x, Bílek , Krajňák D. 2x - Cvik, Chládek

Na umělé trávě v Dobrušce sehráli domácí přátelské utkání s účastníkem 1. A třídy Pardubického kraje. Zastříleli si a zvítězili vysoko 5:2.

 

FK Horní Ředice – FK Kostelec n. O.     6:0 (3:0)

První tým pardubického Krajského přeboru jasně porazil účastníka toho královéhradeckého.

 

FK Chlumec n. C. "B" - Křinec     6:1 (3:0)

Branky Chlumce: Heger L., Hartman, Labík J., Mlynář, Mrázek, Staněk

Utkání sice komplikoval silný vítr, ale i tak si hráči Chlumce snadno poradili se soupeřem ze III. třídy z okresu Nymburka a slavili tak vysoké vítězství.

 

Spartak Rychnov n. K. - FK Choceň      4:1 (3:1)

Branky: 5.a 13. Markovič, 29. Veselý, 78. Zemánek – 25. hosté

V sobotu si hráči Rychnova od 12:30 místo oběda dali přátelský zápas se šestým celkem pardubického Krajského přeboru. Zápas zvládli a zaslouženě zvítězili.

 

RMSK Cildina Nový Bydžov – FK Čáslav 3:3 (2:1)

Nový Bydžov uhrál remízu s divizní Čáslaví. O poločase sice první tým královéhradeckého Krajského přeboru vedl, ale v druhé půli dokázal zkušený divizní celek skóre srovnat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou