REPORT: Slavoj Husinec - TJ Mír Dívčice 2:6 (1:1)

0

Zpočátku to na brankové hody moc nevypadalo, po první půli odcházely týmy do kabin s remízovým výsledkem 1:1. Vše se však změnilo ve druhém poločase, kdy hosté svému soupeři odskočili na rozdíl čtyř branek. 

Ve velmi studeném a větrném odpoledni si Dívčice vypracovaly první šanci už po dvou minutách, domácí brankář se musel pořádně natáhnout, aby nebezpečnou střelu z pravé strany vyrazil. Domácí to zkoušeli také ale branku neohrozili. O dvě minuty později dostal Michal Ježek míč přesně na nohu a zblízka zamířil do husinecké brány. A hosté hrozili dál, ale žádnou další branku již nepřidali. Domácímu mužstvu se podařilo srovnat díky chybě dívčické obrany, když nedůsledný odkop zblízka proměnil domácí útočník. Poločas tedy skončil nerozhodně 1:1. 

Do druhé půle vstoupili lépe domácí hráči, třikrát zachránil hosty brankář Slavík, počtvrté už byl bohužel bez šance hosté se tak poprvé v zápase dostali do vedení. Dívčice poté velice snadno ztrácely míče a rozhodně to nevypadalo, že by měli dokráčet k pohodlnému vítězství. O vyrovnávací branku se postaral opět Michal Ježek, který zužitkoval přihrávku Rejdala. Hosté z Dívčic poté převzali otěže zápasu a domácí už do ničeho nepustili. Dvě branky poté přidal Stanislav Rejdal, který skvěle napadal domácí obránce. Poté následoval pátý gól v brance Husince, když Martin Čuhaj uklidil hlavou míč do sítě. Gólové hody tím ale neskončily, deset minut před koncem základní hrací doby zapomněla domácí obrana na Ondřeje Šťastného, jenž překonal brankáře pošesté. Dívčice tak vyhrály v Prachaticích vysoko 6:2.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou