Staňkov v neděli v "derby" proti Holýšovu!

0

Vůbec jeden z největších šlágru podzimní části krajského přeboru se odehraje v neděli 24.10. od 15.30 ve Staňkově. A bude to opravdu stát za to. Bitva dvou sousedních měst,5km vzdálených od sebe. Zatím je na tom o hodně lépe favorizovaný Holýšov,před sezónou pasovaný na jednoho z favoritů přeboru. Avšak domaci družina trenérů Kuchariče a Kukly už není takovým otloukánkem jako loni a předloni. V posledních dvou kolech "staňkováci" získali 5 bodů a ukazují výrazné zlepšení. 

Jaká je nálada v obou táborech, jak vidí svého soupeře a s jakým výsledkem jdou do nedělního zápasu jsme vyzpovídali Josefa Kubinu (Staňkov) a Jana Valachoviče (Holýšov).

 

Nejprve domácí záložník Josef Kubina:

"Na derby se hodně těším a myslím že i celý tým. Nálada je výborná, přispěla tomu taky poslední výhra v Nepomuku.

Holýšov hraje dobře, občas na něj zajedeme podívat. Mají většinu zkušených hráčů. Naopak my zas většinu mladíků a zkusíme toho využít.

Spokojený budu jen když zůstanou 3 body ve Staňkově."

 

Jan Valachovič, stoper Holýšova:

"Těším se hodně a doufám že dorazí dost diváků. Nálada v týmu je dobrá, není důvod aby byla špatná. My fotbal hrajeme pro radost a nějaké to pivko po skončení s kamarády.

Staňkov určitě hraje lépe než minulé sezóny. Mají hodně mladý a bohatý tým. Samo je to znát i v tabulce.

Spokojený budu jen když vyhrajeme za tři body, protože my chceme vyhrát každý zápas, ať je to derby či jiný zápas."

 

 Staňkovský místopředseda Ondřej Bauer:

"Jednoznačným favoritem bude Holýšov. Obrovská zkušenost a vyspělost hráčů jako např. Šperl, Černohorský, Havlíček a ještě k tomu Kadar, který má zkušenost i z 3. ligou, hovoří za vše. My se budeme snažit Holýšov  potrápit a uvidíme na co to bude stačit. Strašně fandím našim mladíkům (Záhoř, Drudík, Pitipáč, Bozděch, Arramach, Doležal, Hodan) a přeji si ať se derby nezaleknou a předvedou co nejlepší výkon.

Chtěl bych také touto cestou pozvat celou širokou fotbalovou veřejnost, fanoušky nejen obou měst, ale všechny lidi, mládež, trenéry, partnery a sponzory. Takže v neděli 24.10. v 15:30 na Městském stadionu ve Staňkově!"

 

Podívejte se v odkazech za datumem, jak dopadly poslední vzájemné zápasy obou celků. Naleznete zde i zajímavé fotky ze vzájemného střetnutí:

26.10.2019 Holýšov - Staňkov

21.04.2019 Staňkov - Holýšov

23.09.2018 Holýšov - Staňkov


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou