Rangers se opět s pláčem obrací na UEFU

0

Čtvrteční hojně sledovaný duel Sparty s Rangers je sice již minulostí, avšak jak je tomu u tohoto skotského celku zvykem, finálovým hvizdem to teprve začíná.

Lodivod Steven Gerrard se po utkání na adresu sparťanských radikálních fanoušků (čti dětí do patnácti let) vyjádřil v tom smyslu, že během zápasu si žádného nepřístojného chování ze strany mladých Sparťanů nevšiml. 

 

Následující den však obrátil o 180 stupňů a britská média jeho slova citují takto: "Díval jsem se na zápas se zapnutým zvukem a překvapilo mě, že jsem si toho během utkání nevšiml". Jedním dechem dodal, že skotský klub již podal podnět k UEFA, která se tím tak velice pravděpodobně bude zabývat. 

 

Nezapomněl také zmínit situaci kolem Glena Kamary, jehož duševní stav je díky bohu v pořádku. 

 

Nejen mne se zdá, že situace kolem Rangers pomalu ale jistě eskaluje až za hranice absurdna. Steven Gerrard byl jistě fantastickým hráčem, avšak svým chováním jak v kauze Slavie, tak i Sparty, určitě ztratil na sympatiích nejednoho jeho obdivovatele. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou