Hráčem kola se stává Petr Sysel

0

Po Karlovi Kružíkovi, kterého zvolili diváci hráčem minulého kola, se hráčem 19. kola I. B tříde B stal jeho spoluhráč Petr Sysel. Jako brankář přispěl svými skvělými zákroky k výhře ve Žďárském derby nad Radostínem 5:0. V hlasování získal více jak polovinu všech hlasů.

Jednoznačný vítěz vzešel z hlasování tohoto kola, brankář Petr Sysel z Měřína vyhrál s 54%. Na druhém místě skončil Rostislav Večeřa, útočník Radostína, který jako jeden z mála hráčů předvedl důstojný výkon proti Měřínu. Jeho ztráta na vítěze byla ovšem obrovská a zisk 11% hlasů na vítězství nestačil. Třetí místo obsadil Martin Černý, z Moravce který získal 10% hlasů. Šikovný záložník byl u vysokého vítězství nad Přibyslavicemi a svůj dobrý výkon korunoval i dvěma vstřelenými góly. Mezi top 3 hráče tohoto kola se nedostal a přesto bych ho rád vydzvihnul a to Jiřího Strnada ze Studence, který sestřelil béčko Bystřice hattrickem. Zítra se můžete těšit na rozhovor s Petrem Syslem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou